Beneficiile unei soluții BI standardizate pentru Microsoft Dynamics

Oct 05, 2020

Acest material este o extensie a webinarului găzduit pe tema „business intelligence”, și suntem bucuroși să împărtășim câteva key takeaways furnizate de Mladen Gvozdenovic, CEO și Chief Solutions Architect la BI4Dynamics.

BI4Dynamics este o soluție standardizată de business intelligence care oferă oportunități semnificative de extindere și personalizare a capacităților standard Microsoft Power BI pentru sistemele Microsoft Dynamics 365. Mai precis, soluția este construită peste un server SQL și folosește Power BI ca front-end. BI4Dynamics este ready-to-use și nu necesită cunoștințe prealabile despre modul în care funcționează soluțiile business intelligence. Are o interfață intuitivă și majoritatea acțiunilor sunt simplu de efectuat: de exemplu, utilizatorii pot adăuga sau elimina măsuri printr-un meniu simplu „drag and drop”. De asemenea, pot utiliza filtre (la fel ca în Power BI) pentru a căuta doar anumite companii, perioade sau operațiuni.  

Care sunt aspectele analizei domeniilor de aplicare?

Există două aspecte ale analizei fiecărui domeniu de aplicare. Unul este reprezentat de time intelligence, iar celălalt este reprezentat de caracteristicile domeniului de afaceri respectiv.

Time intelligence compară măsura de bază prin perspective diferite de timp. În BI4Dynamics, o măsură de bază poate avea 38 de variații diferite, de exemplu, cele referitoare la time intelligence variază de la lună la lună, an la an, perioadă la perioadă și altele. În plus, puteți analiza time dimensions în funcție de oră, sfert de oră, etc. Acest lucru este deosebit de important pentru retailerii care au nevoie de o vizualizare constantă și detaliată în timp real a afacerilor.

BI4Dynamics-Open-Receivables-Dashboard

Un alt aspect al BI4Dynamics este funcționalitatea sa de a căuta conținut pentru o anumită zonă. Acesta este un exemplu al modului în care soluția folosește caracteristicile business intelligence: introduceți informațiile despre locație, de exemplu orașe, țări sau latitudine și longitudine, iar astfel îmbunătățiți fișierul principal.  

Ce altceva ar trebui să mă aștept să obțin de la BI4Dynamics?

O caracteristică utilă care se aplică vânzărilor sau comerțului cu amănuntul este modulul „ultimele tranzacții”. Vă oferă informații despre comportamentul și preferințele clientului. Dacă apare o problemă, este ușor de remarcat că oferă o precizie exactă, indiferent dacă este vorba de scăderea vânzărilor într-o anumită locație sau de un produs care nu se vinde la fel de bine cum era de așteptat. Odată ce o astfel de problemă este depistată, este bineînțeles o chestiune de timp până va fi rezolvată.

Cel mai important, business intelligence este în prezent în favoarea așa-numitului concept „self-service”, ceea ce înseamnă că partenerul dumneavoastră vă va oferi o soluție simplă de utilizat și vă va instrui cu privire la modul de utilizare al acesteia pentru a putea fi complet independent în ceea ce privește BI. Nu există formule complicate care trebuie introduse, tablourile de bord vor apărea automat cu datele dumneavoastră.

BI4Dynamics-Receivables-Overview-Dashboard

Doriți să aflați ce altceva BI4Dynamics are de oferit? Pentru a vedea mai multe domenii de aplicare, cum ar fi Creanțe, Stocuri și achiziții si Vanzări, înregistrați-vă pentru a viziona webinarul la cerere!

Categories: BI

Partajare

About the author
Kalina Stamatova
Kalina is a marketing professional specializing in copywriting and content marketing. An avid reader, she also has experience working in advertising and enjoys theater.

Primiti actualizarile noastre din industrie pe email

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.