Colaborarea cu subcontractanți în domeniul construcțiilor: o soluție software ar putea să îmbunătățească managementul proiectelor?

Jun 03, 2020

Prin subcontractare, compania dvs. de construcții externalizează anumite tipuri de lucrări către alte companii. Deși acest lucru vă permite să lucrați la mai multe etape ale dezvoltării unui proiect, poate deveni complicat atunci când se desfășoară mai multe în același timp. Poate să fie dificil să țineți evidența obligațiilor subcontractanților față de dvs. și a obligațiilor dvs. față de ei. Citiți și acest articol pentru a afla dacă o soluție software pentru companiile de construcții poate să vă ajute să mai reduceți presiunea asociată cu colaborarea cu subcontractanți.

M-ar ajuta să monitorizez activitățile subcontractanților?

O soluție software vă permite să le alocați anumite sarcini și proiecte subcontractanților direct din lista cu cantități de lucrări și să le urmăriți ulterior obligațiile față de compania dvs. Subcontractanții v-ar raporta ulterior lucrările de construcții desfășurate de ei și v-ar transmite factura. După aceea, este posibil să doriți să încasați automat contravaloarea de la investitor.

Soluțiile software dezvoltate special pentru domeniul construcțiilor vă ajută să gestionați contractele mai ușor – indiferent dacă sunt încheiate cu un subcontractant sau cu un investitor. Acest lucru include anexele și orice modificări, astfel încât este mai ușor să vedeți dacă un partener comercial își îndeplinește obligațiile față de dvs. În plus, puteți să monitorizați sumele reținute pentru fiecare proiect.

Ce se întâmplă cu toate datele generate?

Este posibil ca cel mai mare avantaj al unei soluții software care vă ajută să vă gestionați subcontractanții să fie faptul că este mult mai ușor să urmăriți toate datele. În cazul în care compania dvs. decide totuși să lucreze cu Excel, modificările nu ar fi reflectate direct la nivelul departamentului de contabilitate.

În plus, este inevitabil să vă confruntați cu probleme în ceea ce privește evidențele privitoare la toate proiectele dvs. la care lucrează un anumit subcontractant. Acum înmulțiți această problemă cu cinci, zece sau cu numărul de subcontractanți cu care colaborează compania dvs. Cu un software cum ar fi Construction for Dynamics 365, puteți să aveți acces la o prezentare generală a tuturor șantierelor pe care lucrează un anumit subcontractant.

Per total, soluția software vă permite să vă ocupați de toate aspectele relațiilor dvs. cu subcontractanții – puteți să alocați proiecte și sarcini, să urmăriți progresele și rapoartele, să transferați și să încasați plăți automat. Acest lucru îi permite companiei dvs. să se concentreze pe deciziile importante, fără a pierde timpul cu probleme mici, dar esențiale.

Vreți să aflați mai multe? Contactați-ne!

Partajare

About the author
Kalina Stamatova
Kalina is a marketing professional specializing in copywriting and content marketing. An avid reader, she also has experience working in advertising and enjoys theater.

Primiti actualizarile noastre din industrie pe email

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.