De ce ar trebui compania mea să aleagă un sistem de management al transporturilor all-in-one?

Jun 03, 2020

Administrarea unei companii de transport poate să fie o provocare, mai ales dacă ținem cont de faptul că această afacere presupune multe aspecte care trebuie să fie gestionate, fie că este vorba despre gestionarea contractelor și a comenzilor, planificarea deplasărilor sau organizarea și întreținerea parcului auto. Din acest motiv, companiile utilizează adesea mai multe soluții separate în locul unui sistem de management al transporturilor all-in-one. Să vedem dacă putem să vă convingem că un astfel de sistem este util.

Software de nișă? Nu chiar

Nu rareori, companiile de transport utilizează software-ul oferit împreună cu marca de camioane pe care o folosesc. Astfel, pot să țină evidența cardurilor de teren, a cardurilor de benzinărie sau a navigației. Cu toate acestea, acestui tip de sistem îi lipsesc adesea funcționalități importante, cum ar fi istoricul de service, contabilitatea sau comenzile clienților. Trebuie să luați în considerare faptul că este posibil ca soluțiile de nișă să facă treabă bună singure, dar dacă nu există ceva care să le conecteze la restul lucrurilor, sunt practic inutile, dacă privim lucrurile în ansamblu.

Hârțogăraie redusă la minim și o gestionare optimă a finanțelor

Ați parcurs vreodată un teanc de hârtii, descoperind apoi că documentul pe care îl căutați este îngropat de mult timp în vreun sertar? Atunci știți de ce este important acest lucru: automatizarea tuturor conturilor vă ajută să economisiți și timp, nu doar bani. Și timpul este esențial în domeniul transporturilor. Aceasta, combinată cu contabilitatea integrată și gestionarea comenzilor, scade șansele de apariție a erorilor în facturi, de pierdere a informațiilor clienților și de producere a altor greșeli.

Informații disponibile la timp, de-a lungul întregului lanț de aprovizionare

O problemă mare cu care s-ar putea confrunta compania dvs. de transport atunci când utilizează soluții software individuale pentru diverse ramuri ale afacerii ar fi faptul că nu puteți să vă faceți o imagine de ansamblu. Mai exact: da, puteți să vă urmăriți autovehiculele și consumul de combustibil, dar pentru a accesa activitățile de vânzare și pre-vânzare, ar trebui să analizați un alt set de date, într-un program separat. Astfel se pot face greșeli și, sincer, acest lucru doar vă face viața mai grea.

Flexibilitate și integrare

Este posibil ca un sistem nucleu end-to-end– acel lucru care leagă toate lucrurile între ele, așa cum am menționat mai sus – să nu fie suficient de complex pentru a îndeplini nevoile companiei dvs. Cu toate acestea, asigură flexibilitatea de care nu dispuneți în cazul unei soluții de nișă. Permite integrarea de add-ons și soluții specifice, astfel încât este 100% particularizabil. Acest lucru este important nu doar atunci când vreți să răspundeți la nevoi specifice, ci și atunci când compania dvs. crește și aceste nevoi se schimbă.

This article has been republished from the Dynamics Trans blog, an affiliate of Intelligent Systems, with their permission. Want to know more about the solution for transport and logistics companies? Visit Dynamics Trans’ website!

Partajare

About the author
Kalina Stamatova
Kalina is a marketing professional specializing in copywriting and content marketing. An avid reader, she also has experience working in advertising and enjoys theater.

Primiti actualizarile noastre din industrie pe email

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.