Munca noastră este cauza noastră

Echipa Intelligent Systems este formată din profesioniști cu experiență dovedită și dorință de creștere și dezvoltare a carierei. Consultanții noștri sunt specialiști certificați pe care ne bazăm pe deplin pentru derularea cu succes a proiectelor de implementare a software-ului de afaceri. Ei cunosc în detaliu procesele de afaceri care au loc în companii din diferite industrii, întrucât principala lor sarcină este de a evalua specificul afacerii, de a evalua modul exact de implementare a proiectului, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor și cerințelor clientului.

6 motive pentru a te alătura echipei noastre

O echipă tânără și talentată

Compania noastra este formata dintr-o echipa de tineri profesionisti, care doresc să se dezvolte și care au ambiția necesară pentru a-și atinge obiectivele.

Lucrează pentru liderul industriei

Îți vom oferi cu plăcere cele mai recente și actualizate tehnologii pentru a obține cele mai bune rezultate.

Ne respectăm și prețuim angajații

Și ne străduim în mod constant să le arătăm acest lucru, oferindu-le libertate în acțiunile lor și diverse beneficii sociale.

Diversitate

Îți garantăm un job provocator, astfel încât focul din ochii tăi să nu se stingă niciodată, iar dorința de succes în rutinele zilnice să nu dispară niciodată.

Învață pentru succes

Este un principiu major în compania noastră să fim cu cel puțin un pas înaintea concurenței. Acesta este motivul pentru care investim continuu în formarea profesională a angajaților noștri, pentru a putea fi pregătiți pentru noile provocări ale industriei.

Munca nu exclude distracția

La Intelligent Systems ne străduim să păstrăm echilibrul perfect între muncă și distracție. Descoperim constant modalități noi și atractive de a ne relaxa și a ne distra.

Ai ajuns la locul potrivit

Lucrăm cu plăcere și dorință de a ne ajuta clienții. Ne străduim să stabilim ținte din ce în ce mai ambițioase de atins, astfel încât să fim întotdeauna un furnizor lider de soluții de afaceri.