Munca noastră este cauza noastră

Echipa Intelligent Systems este formată din profesioniști cu experiență dovedită și dorință de creștere și dezvoltare a carierei. Consultanții noștri sunt specialiști certificați pe care ne bazăm pe deplin pentru derularea cu succes a proiectelor de implementare a software-ului de afaceri. Ei cunosc în detaliu procesele de afaceri care au loc în companii din diferite industrii, întrucât principala lor sarcină este de a evalua specificul afacerii, de a evalua modul exact de implementare a proiectului, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor și cerințelor clientului.

6 motive pentru a te alătura echipei noastre

https://www.isystems.ro/content/uploads/users-male-female.svg

O echipă tânără și talentată

Compania noastra este formata dintr-o echipa de tineri profesionisti, care doresc să se dezvolte și care au ambiția necesară pentru a-și atinge obiectivele.

https://www.isystems.ro/content/uploads/telescope.svg

Lucrează pentru liderul industriei

Îți vom oferi cu plăcere cele mai recente și actualizate tehnologii pentru a obține cele mai bune rezultate.

https://www.isystems.ro/content/uploads/badge-2.svg

Ne respectăm și prețuim angajații

Și ne străduim în mod constant să le arătăm acest lucru, oferindu-le libertate în acțiunile lor și diverse beneficii sociale.

https://www.isystems.ro/content/uploads/medal-5.svg

Diversitate

Îți garantăm un job provocator, astfel încât focul din ochii tăi să nu se stingă niciodată, iar dorința de succes în rutinele zilnice să nu dispară niciodată.

https://www.isystems.ro/content/uploads/career-5.svg

Învață pentru succes

Este un principiu major în compania noastră să fim cu cel puțin un pas înaintea concurenței. Acesta este motivul pentru care investim continuu în formarea profesională a angajaților noștri, pentru a putea fi pregătiți pentru noile provocări ale industriei.

https://www.isystems.ro/content/uploads/pingpong.svg

Munca nu exclude distracția

La Intelligent Systems ne străduim să păstrăm echilibrul perfect între muncă și distracție. Descoperim constant modalități noi și atractive de a ne relaxa și a ne distra.

Ai ajuns la locul potrivit

Lucrăm cu plăcere și dorință de a ne ajuta clienții. Ne străduim să stabilim ținte din ce în ce mai ambițioase de atins, astfel încât să fim întotdeauna un furnizor lider de soluții de afaceri.