Microsoft
Microsoft este lider mondial în dezvoltarea de software. Linia de produse sisteme de afaceri Microsoft Dynamics include soluții care oferă o mare varietate de aplicații de afaceri integrate și servicii concepute pentru a optimiza procesele strategice de afaceri ale companiilor. Intelligent Systems face parte din prestigiosul grup Microsoft Dynamics President’s Club pentru 2013 și 2014 și este un Microsoft Gold Certified Partner pentru soluțiile de afaceri Microsoft Dynamics.
Dynamics Mobile
Dynamics Mobile este o aplicație pentru acces mobil la sistemele ERP Microsoft Dynamics 365, AX și NAV. Intelligent Systems este un partener de afaceri și distribuitor al Dynamics Mobile pentru România.
LS Retail
LS Retail este un lider global în oferirea de soluții complete pentru sectorul de retail, bazate pe sistemele Microsoft Dynamics. La nivel mondial, soluția LS Retail este folosită de peste 2.300 de companii cu peste 45.000 de magazine și 103.000 de terminale POS. Intelligent Systems este partenerul oficial al LS Retail pentru România și singurul care a primit premiul prestigios LS Retail Platinum Partner.
Atlassian
Atlassian este iniţiatorul unora dintre cele mai populare instrumente de dezvoltare software și management de proiect aflate în prezent pe piață.
Dynamics Trans
Dynamics Trans este o soluție de afaceri proiectată pentru companii mari și medii din transporturi, logistică, expediții și livrări.
DealerBox
DealerBox este o platformă software integrata ce acoperă toate pocesele dintr-o organizație de retail automotive.
VeriPark
VeriPark oferă soluții specializate pentru bănci, instituții de credit, companii de asigurări, fonduri de pensionare și brokerii din întreaga lume.
Exceeders
Exceeders – Exceeders este primul ecosistem authentic de tip partener – partener care permite companiilor să colaboreze și să valorifice reciproc punctele forte pentru a crea o valoare semnificativă și durabilă pentru toate nodurile din platformă și pentru a asigura un plan win-win în orice moment.
Porini
Porini este un furnizor global de soluții profesionale de afaceri și servicii de consultanță pentru companii implicate în producția și comercializarea de îmbrăcăminte și textile.
idyn
idyn este un furnizor global de servicii pentru Microsoft Dynamics, concentrându-se pe soluții orizontale și aplicații pentru Dynamics NAV.
BI4Dynamics
BI4Dynamics este un instrument all-in-one de business intelligence pentru Microsoft Dynamics 365 ERPs (Business Central și Finance & Operations) bazat pe Power BI.
NETRONIC
NETRONIC dezvoltă software care permite vizualizarea de date pentru planificarea resurselor. Competențele cheie ale firmei sunt legate de software pentru construcția de diagrame Gantt în timp ce produsul lor constă în unelte software pentru developeri.
Qlik
Intelligent Systems oferă servicii complete în domeniul software-ului BI. Compania este un partener al QlikTech și oferă cea mai rapidă soluție de BI în lume – QlikView și Qlik Sense, folosite de peste 35.000 de companii din peste 100 de țări.