Microsoft logo

Microsoft

Microsoft este lider mondial în dezvoltarea de software. Linia de produse sisteme de afaceri Microsoft Dynamics include soluții care oferă o mare varietate de aplicații de afaceri integrate și servicii concepute pentru a optimiza procesele strategice de afaceri ale companiilor. Intelligent Systems face parte din prestigiosul grup Microsoft Dynamics President’s Club pentru 2013 și 2014 și este un Microsoft Gold Certified Partner pentru soluțiile de afaceri Microsoft Dynamics.

Viziteaza website

Dynamics Mobile

Dynamics Mobile este o aplicație pentru acces mobil la sistemele ERP Microsoft Dynamics 365, AX și NAV. Intelligent Systems este un partener de afaceri și distribuitor al Dynamics Mobile pentru România.

Viziteaza website
LS retail logo

LS Retail

LS Retail este un lider global în oferirea de soluții complete pentru sectorul de retail, bazate pe sistemele Microsoft Dynamics. La nivel mondial, soluția LS Retail este folosită de peste 2.300 de companii cu peste 45.000 de magazine și 103.000 de terminale POS. Intelligent Systems este partenerul oficial al LS Retail pentru România și singurul care a primit premiul prestigios LS Retail Platinum Partner.

Viziteaza website
atlassian logo

Atlassian

Atlassian este iniţiatorul unora dintre cele mai populare instrumente de dezvoltare software și management de proiect aflate în prezent pe piață.

Viziteaza website

Dynamics Trans

Dynamics Trans este o soluție de afaceri proiectată pentru companii mari și medii din transporturi, logistică, expediții și livrări.

Viziteaza website

DealerBox

DealerBox este o platformă software integrata ce acoperă toate pocesele dintr-o organizație de retail automotive.

Viziteaza website
VeriPark logo

VeriPark

VeriPark oferă soluții specializate pentru bănci, instituții de credit, companii de asigurări, fonduri de pensionare și brokerii din întreaga lume.

Viziteaza website

Porini

Porini este un furnizor global de soluții profesionale de afaceri și servicii de consultanță pentru companii implicate în producția și comercializarea de îmbrăcăminte și textile.

Viziteaza website
bi4dynamics logo

BI4Dynamics

BI4Dynamics este un instrument all-in-one de business intelligence pentru Microsoft Dynamics 365 ERPs (Business Central și Finance & Operations) bazat pe Power BI.

Viziteaza website

NETRONIC

NETRONIC dezvoltă software care permite vizualizarea de date pentru planificarea resurselor. Competențele cheie ale firmei sunt legate de software pentru construcția de diagrame Gantt în timp ce produsul lor constă în unelte software pentru developeri.

Viziteaza website