Webinar: Transformarea afacerilor de retail cu soluția de Comerț Unificat

March 23, 2020

Alătura-te webinarului nostru pe tema “Comerț Unificat”, în parteneriat cu cel mai important furnizor mondial de soluții software de gestionare a afacerilor din industria de retail – LS Retail. Acesta te va informa despre cele mai recente tendințe și tehnologii și despre modul în care acestea te pot ajuta să optimizezi procesele de afaceri, să îmbunătățești interacțiunile clienților și să iei decizii mai bune.

În timpul acestui webinar vei afla cum să:

  • Concurezi în mediul actual de retail și să fii în măsură să ții pasul cu clienții.
  • Transformi afacerea de retail cu soluția de Comerț Unificat, conectând datele din head office la magazin, pana la fiecare punct de contact al clientului.
  • Gestionezi întreaga afacere de pe o singură platformă software.

Înregistrează-te aici

Când

15 Aprilie, 2020 | 10:30 AM – 11:50 AM. Webinar-ul va fi urmat de o sesiune Q&A și vom răspunde la orice întrebări ai putea avea.

Despre speakeri

 

Alex Dorobantu, General Manager la Intelligent Systems Romania

 

 

    Andrej Zajec, Retail technical expert la LS Retail

O scurtă descriere despre LS Retail

Există peste 80.000 de magazine, restaurante și benzinării în 125 de țări care sunt susținute de soluțiile LS Retail. #1 Soluție de retail pe platforma de afaceri Microsoft.

O scurtă descriere despre Intelligent Systems

Un partener strategic al LS Retail cu peste 450 de implementări de software pentru branduri precum LC Waikiki, Gebr. Heinemann, Marks & Spenser, DeFacto, Studio Moderna, Sport Depot și multe altele.