Dynamics Trans: o soluție software modernă, cu tradiție în transport

March 25, 2019

Soluția de software NAVtrans, recunoscută în domeniu, a suferit o transformare pe care suntem bucuroși să o împărtășim cu dvs.: faceți cunoștință cu Dynamics Trans! Soluția de afaceri a fost creată de Intelligent Systems, în special pentru companii mijlocii și mari din domeniile transportului, logisticii, expedierii de mărfuri și transportului de marfă.

Ce a necesitat această schimbare?

Experiența echipei noastre de experți a crescut și odată cu aceasta dorința noastră de a oferi sistemul de afaceri specializat, dezvoltat pe cea mai recentă versiune a Microsoft Dynamics. Aceasta ne-a dus la Dynamics Trans: o soluție software completă pentru industria transporturilor, creată și întreținută de noi, Intelligent Systems.

Care este scopul site-ului nou creat?

Dorim să aveți toate informațiile de care aveți nevoie, toate într-un singur loc care să poată fi descoperit cu ușurință. Nu mai trebuie să parcurgeți site-ul nostru web pentru a găsi informațiile care vă preocupă. Cu un singur clic, puteți găsi tot ceea ce doriți să știți despre o soluție de afaceri specializată și funcționalitățile sale care ajută compania dvs. să-și îmbunătățească performanța.

De asemenea, atunci când sunteți deja pe site, este mult mai ușor să găsiți informații specifice referitoare la industria în care lucrați, indiferent dacă este vorba de transport sau de expediere.

Ce urmează?

Vom fi motorul productivității și performanței pentru afacerea dvs., permițându-vă să luați decizii inteligente, bazate pe date relevante și actualizate. Bazându-ne pe experiența noastră cu companii precum Weber Saint-Gobain, Bon Marine, Movio Logistics și altele, vom deveni din ce în ce mai conștienți de nevoile clienților, îmbunătățind astfel Dynamics Trans, soluția noastră software completă pentru industria de transport și expediere a mărfurilor.

Acum navigați pe website-ul Dynamics Trans, descărcați broșura noastră, solicitați demo-ul dvs. gratuit sau contactați experții noștri. Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări.