Eficientizează procesul de curierat în România cu integrarea FAN Courier

July 21, 2023

Intelligent Systems se bucură să anunțe lansarea aplicației FAN Courier Integration. Aceasta gestionează o integrare structurată și ușoară între sistemul ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central și API-ul FAN Courier (lider în furnizarea de servicii de curierat din România). Noua aplicație de comunicare este concepută pentru a ajuta companiile să eficientizeze și să automatizeze procesele de expediere, să economisească timp și să reducă erorile prin minimizarea procesării manuale a datelor.

Cu integrarea FAN Courier, utilizatorii pot gestiona cu ușurință operațiunile de expediere în cadrul Microsoft Dynamics 365 Business Central, cum ar fi crearea unei solicitări de expediere în orice tip de document, combinarea mai multor documente într-o singură solicitare către FAN Courier, gestionarea tuturor solicitărilor dintr-o singură pagină și calcularea costurilor de expediere pe baza tarifelor FAN.

FAN Courier Integration este prima aplicație de acest gen disponibilă pe Microsoft AppSource. Aplicația acceptă edițiile Microsoft Dynamics 365 Business Central Essential și Premium, precum și mai multe limbi, inclusiv română și engleză.

Sunteți interesați de integrarea cu un alt curier? Echipa Intelligent Systems are posibilitatea de a dezvolta integrarea cu alți curieri datorită aplicației Courier Base Integration.

Pentru mai multe informații despre integrarea FAN Courier și cum poate aduce beneficii afacerii tale, vizitează pagina aplicației din AppSource sau contactează-ne.