Intelligent Systems deschide o subsidiară în România pentru a furniza clienților din țară soluții software pentru afaceri și pentru a susține extinderea locală pentru clienții multinaționali

January 30, 2020

Intelligent Systems, partener de top al Microsoft Dynamics pentru Europa Centrală și de Est, anunță deschiderea subsidiarei din România, în București. Compania va furniza soluții ERP, CRM și BI bazate pe platforma Microsoft Dynamics, precum și soluții complete de gestiune a afacerilor specifice anumitor industrii precum retail, automotive, farmaceutice, transport și logistică. Biroul din România este condus de Alexandru Dorobanțu, un profesionist cu experiență în industria software de profil. Alexandru Dorobanțu va gestiona buna derulare a operațiunilor din România și dezvoltarea echipei locale.

După înființarea a două subsidiare și derularea de operațiuni profitabile în Albania (din 2010) și Turcia (din 2011), Intelligent Systems, companie fondată în 2004, cu sediul în Bulgaria, își valorifică experiența bogată și expertiza prin deschiderea unui birou în România, o piață în continuă dezvoltare. Astfel, Intelligent Systems își aduce experții mai aproape de clienții locali și răspunde nevoilor impuse de noua generație de aplicații CRM și ERP bazate pe platforma Microsoft Dynamics.

Cu ocazia evenimentului de lansare, Kalin Tzvetanov, CEO Intelligent Systems, a declarat: “Piața sistemelor de gestiune a afacerilor din România prezintă oportunități remarcabile ce necesită a fi fructificate prin derularea operațiunilor la nivel local. Deși ne mândrim cu un număr de peste 55 de țări în care am derulat proiecte de implementare, satisfacerea cerințelor clienților noștri prin derularea operațiunilor la nivel local reprezintă cel mai înalt nivel de “customer service” pe care îl livrăm odată cu expertiza tehnică. Prin deschiderea biroului din București vom contribui la dezvoltarea portofoliului nostru de clienți internaționali pe piața din România și, în același timp, vom susține companiile locale în efortul lor de a valorifica oportunitățile existente într-un mediu de afaceri atât de dinamic, prin expertiza noastră în domenii precum retail, automotive, farmaceutic, transport și logistică”.

Alexandru Dorobanțu, Director General al Intelligent Systems România, a adăugat: “Strategia noastră pentru România este să extindem piața Microsoft Dynamics livrând valoare adăugată clienților noștri prin intermediul aplicațiilor software proprietate intelectuală și apelând la o expertiză sporită specifică industriei, dobândită în proiectele anterioare. Pe lângă faptul că suntem un integrator de software Microsoft “end-to-end”, ne poziționăm că fiind partenerul adecvat, capabil să abodeze provocări de business specifice și să furnizeze soluții personalizate și scalabile, în verticalele de industrie vizate”.

Alina Orban, Segment Director-Corporate Market, Small Business & Partner Channel, Microsoft, a spus cu aceasta ocazie: ”Suntem încântați să vedem parteneri Microsoft Dynamics precum Intelligent Systems că își extind expertiza operațională în România. Tehnologia există pentru a spori abilitățile oamenilor și ca să aducă valoare pentru oameni și pentru companii deopotrivă. În contextul în care organizațiile trebuie să aibă un parcurs ascendent dintr-un punct în care luarea decizilor este facută într-un mod reactiv către orizonturi cu perspective proactive care să le permită angajatilor sa accelereze rezultatele afacerii, Microsoft este hotărâtă să lucreze cu ecosistemul de parteneri pentru a inova în domeniul ERP și CRM, atribuind inteligența artificială tuturor formelor de date.”

La evenimentul de lansare a subsidiarei din București a Intelligent Systems au participat reprezentanți ai Microsoft, ai asociațiilor profesionale, precum și ai unor companii locale și internaționale.

 

Despre Intelligent Systems

Intelligent Systems este o companie cu o creștere continuă de-a lungul a 15 ani și care numără în prezent peste 180 de angajați. Intelligent Systems este partener de top al Microsoft Dynamics în Europa Centrală și de Est și parte a “Inner Circle” – cea mai înaltă recunoaștere oferită doar unui număr de 60 de firme din cei 10.000 de parteneri globali ai Microsoft Dynamics. Intelligent Systems a derulat peste 450 de implementări în peste 55 de țări pentru organizații din industrii precum vânzări cu amănuntul, automotive, farmaceutic, transport și logistică.

Despre Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) facilitează transformarea digitală într-o eră guvernată de servicii cloud și soluții edge inteligente. Misiunea companiei este aceea de a permite fiecărei persoane și fiecărei organizații de pe planetă să îşi atingă pe deplin potențialul.