Intelligent Systems este Gold Partner al Microsoft în domeniul de analiza a datelor.

June 25, 2019

Intelligent Systems a fost onorat de Microsoft cu competența de aur pentru analiză de date. Pe lângă faptul că confirmă statutul nostru de partener de încredere, înseamnă că compania noastră se numără printre cei mai buni furnizori din acest domeniu de soluții. Suntem mândri de această realizare și de faptul că această competență se alătură celeilalte noastre de aur și două de argint.

Pentru analiza datelor

Competența în analiza datelor este o dovadă că o companie se numără printre partenerii Microsoft care sunt specialiști în business intelligence, big data și analize complexe. Aceste companii își pot ajuta clienții să transforme datele în informații utile. Raportul Gartner despre top 10 priorități în afaceri și tehnologiile în ultimii 10 ani plasează business intelligence și analizele printre categoriile de top pentru investiții în tehnologie.

Alte competențe care deținem

Pe lângă competența noastră de aur de analiză a datelor, am demonstrat deja expertiză în furnizarea de soluții de calitate în domeniul Enterprise Resource Planning, platformă cloud și soluții cloud pentru IMM-uri.

Competența în domeniul ERP este destinată acelor parteneri Microsoft care sunt cunoscuți pentru o înțelegere aprofundată și o abordare profesională când vine vorba de Enterprise Resource Planning. Competența pentru soluții cloud pentru IMM-uri, desigur, este acordată partenerilor care furnizează servicii cloud acestor tipuri de companii. Companiile care sunt calificate pentru această competență oferă soluții cloud pentru Microsoft 365, Azure, Enterprise Mobility and Security, Power BI, și Dynamics 365 Business Central.

Nu în ultimul rând, Intelligent Systems are competență pentru platforma cloud. Acesta este un semn sigur că putem ajuta companiile să își îmbunătățească infrastructura și să-și migreze datele și aplicațiile pe cloud.

Dorești să afli mai multe? Abonează-te la newsletter-ul nostru!