Intelligent Systems este numit LS Retail Gold Partner pentru 2020

May 28, 2020

Intelligent Systems are plăcerea să vă anunțe că a fost numit LS Retail Gold Partner pentru 2020. Această recunoaștere este acordată companiilor care au dat dovadă de o dedicație aparte pentru soluțiile LS Retail și care au înregistrat un succes notabil în vânzările din anul precedent.

Intelligent Systems face parte din rețeaua de parteneri LS Retail, de peste 10 ani, susținându- și clientii de diferite dimensiuni în domeniul confecțiilor, mobilei, consumabilelor de birou, electronicelor, duty-free & travel și industriei ospitalității. Kalin Tzvetanov, CEO Intelligent Systems, a afirmat: “Când am început parteneriatul cu LS Retail, am crezut cu adevărat că soluțiile lor sunt potrivite pentru organizațiile de retail. De-a lungul anilor, ne-am dezvoltat cunoștințele și expertiza, livrând proiecte clienților de retail din peste 40 de țări. In prezent, sunt peste 1070 de magazine ce folosesc soluțiile implementate de Intelligent Systems.”

“La LS Retail suntem mândri de rezultatele afacerilor partenerilor noștri și onorați de angajamentul lor consecvent față de produsele și soluțiile LS Retail”, spune Sigrun Dora Saevinsdottir, Chief Operating Officer, LS Retail. “Felicitări tuturor câștigătorilor din acest an ai Partner Awards și un sincer mulțumesc fiecăruia dintre partenerii noștri. Suntem mândri să recunoaștem și să onorăm Intelligent Systems ca partener LS Retail Gold pentru performanța specială din ultimul an. De-a lungul anilor, comunitatea noastră parteneră a arătat niveluri de reziliență, colaborare și dăruire care sunt, cred, unice în industria noastră. Canalul nostru este puterea noastră, și cum partenerii noștri sunt acolo pentru noi, suntem mereu acolo pentru a-i sprijini, prin vremurile grele până la zilele însorite care ne așteaptă”, spune Sigrun Dora Saevinsdottir.

Despre Intelligent Systems

Fondată în 2004, Intelligent Systems este o companie internațională de consultanță care livrează proiecte software organizațiilor locale și nu numai. Partener Gold Microsoft Dynamics, este parte a Inner Circle – cea mai mare recunoaștere acordată doar pentru 60 din mai mult de 10 000 de parteneri Microsoft Dynamics din întreaga lume. Echipa companiei este formată din 180 de profesioniști ce își desfășoară activitatea în sediile din Albania, Bulgaria, România și Turcia.

Despre LS Retail

Partenerii certificați LS Retail sunt experți în retail și ospitalitate, precum și în produsele și soluțiile LS Retail. Ei cunosc cerințele locale și legislația țărilor în care operează, și oferă servicii ad-hoc, cum ar fi particularizări, localizări, management de proiect și suport tehnic. Datorită cunoștințelor și experienței vaste din industrie, LS Retail este capabil să ofere soluții pentru a gestiona cerințele operaționale complexe ale organizațiilor din domenii precum: modă, electronică, mobilă, duty free, restaurante, cafenele, coffee shop-uri, magazine online și multe altele.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu noi.