Intelligent Systems este partenerul anului al Microsoft pentru Europa Centrală și de Est

July 14, 2016

Compania noastră este deja în mod oficial printre cei mai mari 60 de furnizori ai Microsoft Dynamics din lume

Microsoft a anunțat Intelligent Systems Bulgaria drept cel mai de succes partener pentru soluțiile sale de afaceri în Europa Centrală și de Est (CEE). Recunoașterea este extrem de valoroasă, întrucât, pentru prima dată, o companie bulgară este în frunte, în fața celor mai importanți implementatori de Microsoft Dynamics din 24 de țări din regiune, inclusiv Polonia, Ungaria și Republica Cehă. În plus, am devenit un membru al Inner Circle 2016, care ne plasează printre cei mai strategici parteneri Microsoft Dynamics din lume. Doar 60 dintre cei aproape 10.000 de furnizori certificate de sisteme ERP și CRM intră anual în „Inner Circle“. Aceștia sunt parteneri care au obținut cele mai înalte rezultate de afaceri în ceea ce privește tranzacțiile încheiate și cifre de afaceri realizate către Microsoft, precum și cei care au dovedit o calitate excepțională a serviciilor furnizate și un grad ridicat de satisfacție a clienților în implementarea și menținerea soluțiilor corporative cu același nume.

 „Avem succes și avem forța de a obține tot mai mult datorită oamenilor noștri și a valorilor în care credem și le aplicăm la tot ceea ce facem. Valori pe care le profesăm de 12 ani fără compromisuri și la care nu vom renunța în nicio circumstanță! Suntem fericiți și recunoscători pentru fiecare distincție și recunoaștere. Ceea ce ne face cu adevărat mândri este mediul în care realizăm toate acestea – un mediu de coeziune, muncă în echipă, oportunități largi de realizare și, desigur, sentimentul că, odată cu activitatea noastră, toată lumea contribuie la ceva semnificativ.”, a declarat Kalin Tsvetanov, CEO, Intelligent Systems.

Premiile sunt încă o dovadă a rolului Intelligent Systems Bulgaria în calitate de furnizor principal de sisteme integrate de gestionare a afacerilor, nu numai la nivel regional, ci și la nivel global. Marea recunoaștere anterioară a Microsoft a venit în 2013, când am intrat în TOP 5% dintre implementatorii cheie ai soluțiilor Dynamics. Următorii ani au fost însoțiți de o creștere intensă, realizare de parteneriate strategice și intrarea pe noi piețe pentru a ajunge în cele 35 de țări în care avem proiecte implementate astăzi. În 2016, Intelligent Systems a făcut din nou o lansare remarcabilă, încheind cele două mari oferte pentru soluțiile ERP și CRM  ale Microsoft din toată regiunea.

Festivitatea de premiere a avut loc pe 11 iulie 2016. în Toronto, Canada, în cadrul Conferinței anuale a Microsoft – Worldwide Partner Conference (WPC) 2016 care adună peste 13.000 de parteneri din 144 de țări în acest an. În prima zi a conferinței, Satya Nadella, CEO al Microsoft, a acordat o atenție deosebită rolului de conducere al deciziilor de afaceri pe calea pe care a luat-o compania către așa-numita  „transformare digitală a afacerilor”.

 „Ne-am stabilit obiectivul reinventării productivității și proceselor de afaceri în companii. Într-o lume de informații interminabile și timp și atenție limitată, vrem să ajutăm să fie obținut cât mai mult din fiecare moment, schimbând modul de funcționare a organizațiilor. Am concentrat această ambiție pe transformarea digitală a clienților noștri. Companiile nu vor folosi doar tehnologii digitale, ci ele vor deveni în sine organizații digitale “, spune Satya Nadella și adaugă: „Abordarea noastră unică de a crea o tehnologie și o platformă care va duce la transformarea de care avem nevoie pentru fiecare companie, în fiecare țară din lume, va oferi partenerilor noștri strategici nenumărate oportunități noi.”

 

 

Partajare