Intelligent Systems oferă localizare în limba română pentru Dynamics 365 Business Central tuturor companiilor care operează în țară

March 15, 2022

Cerințele legale locale și reglementările financiare pot genera provocări pentru companiile care încearcă să-și conducă afacerea într-o anumită țară. În calitate de partener de încredere pentru multe companii, Intelligent Systems se străduiește să ofere aplicații utile companiilor din diferite țări și industrii.

Localizarea dezvoltată de echipa noastră în România pentru Microsoft Dynamics 365 Business Central este validată și certificată de Microsoft și este acum disponibilă pe Microsoft AppSource. Aplicația este concepută pentru a adapta Dynamics 365 Business Central la cerințele legislației românești și, prin urmare, este potrivită și preferată de multe companii străine care activează pe piața din România.

Localizarea pentru România, dezvoltată de Intelligent Systems, oferă ca set de funcționalități: contabilitate fiscală, TVA (D300, D394) și declarații VIES, tranzacții Intrastat, gestionarea mijloacelor fixe, contabilitate dublă și raportare contabilă precum și alte caracteristici importante care ajută organizațiile să gestioneze afacerile lor în România fără probleme.

În plus, aplicația este disponibilă cu traducere completă în limba română, astfel încât angajații se vor putea familiariza mai rapid cu Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta.