Intelligent Systems prezintă o soluție de magazin online integrată cu Microsoft Dynamics

September 26, 2018

Intelligent Systems și-a extins serviciile de software pentru afaceri pe baza unei experiențe vaste în sectorul comerțului online cu creștere rapidă. După ce am realizat numeroase proiecte pentru magazinele online pentru clienți, am dezvoltat un serviciu complet nou pentru companiile care au implementat Microsoft Dynamics și doresc să își actualizeze procesele de afaceri oferind o experiență online optimă pentru clienții lor.

Platforma de încredere cu configurare rapidă și ușoară

Soluția noastră pentru o afacere online de succes este nopCommerce, o platformă gratuită, de înaltă securitate, care este actualizată constant și îmbunătățită cu noi funcții. Soluția noastră de marketing online este flexibilă și poate fi adaptată la nevoile oricărei afaceri.

Integrat cu platforma Microsoft Dynamics NAV

Echipa Intelligent Systems a dezvoltat Cadrul Unificat de Integrare (Unified Integration Framework), necesar pentru a face platforma de tranzacționare online o extensie naturală a sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV . Acest lucru facilitează administrarea datelor, procesarea comenzilor și îmbunătățește experiența clienților. Această funcționalitate suplimentară face posibilă publicarea online Microsoft Dynamics а stocurilor, precum descrieri, specificații, atribute și liste de prețuri.

Marketing digitală pentru comerț electronic

După implementarea diferitelor tipuri de site-uri de comerț electronic pentru clienții noștri, am decis să le suplimentăm serviciul cu servicii de marketing digital. Făcând acest lucru, închidem un ciclu de activități care ajută clienții să aibă succes în epoca internetului, economisind timp și resurse, comunicând cu un singur partener“, a comentat Danail Andonov, consultant în marketing web și digital la Intelligent Systems.

Aflați mai multe despre cum o soluție de comerț electronic vă poate ajuta să vă promovați afacerea. Vrei să te asiguri că platforma îndeplinește cerințele afacerii tale? Faceți o programare cu experții noștri în comerț online.