Microsoft Dynamics 365 Business Central – Dynamic NAV folosind Microsoft Cloud

March 14, 2018

Soluția va fi disponibilă începând cu 2 aprilie, inițial în 14 țări

Anul trecut, Microsoft a anunțat că intenționează să înlocuiască soluția cloud Dynamics 365 Business Edition cu funcționalități similare cu Dynamics NAV. Numit Microsoft Dynamics 365 “Tenerife”, proiectul a creat o agitație privind caracteristicile, costul și nu în ultimul rând – numele oficial al noului sistem ERP.

Asteptarea s-a terminat! Microsoft Dynamics 365 Business Central a fost prezentat aseară. Soluția va fi disponibilă începând cu 2 aprilie, oferind două planuri majore de abonament – Essentials și Premium. Primul va acoperi cea mai mare parte a funcționalității standard Dynamics NAV Starter Pack în domeniul managementului management financiar, inventar, distribuție, marketing și vânzări, în timp ce producția și managementul serviciilor va fi oferit cu o licență Premium (la fel ca în pachetul extins Dynamics NAV).

Deși ne așteptăm ca specificațiile exacte ale sistemului ERP să fie anunțate în următoarele zile, cu siguranță știm că clienții vor putea integra perfect soluția cu alte produse cheie Microsoft, cum ar fi Office 365, Power BI, PowerApps și Flow.

„Dynamics 365 Business Central oferă puterea Dynamics NAV, dar într-un mediu bazat pe cloud. Acest lucru se datorează faptului că Business Central se bazează pe o suită de tehnologii dovedite, care servesc 160.000 de clienți și milioane de utilizatori din întreaga lume”, spune Alysa Taylor, CEO al Microsoft Business Applications and Strategies.

Inițial, Business Central va fi disponibil în 14 țări – SUA, Canada, Regatul Unit, Danemarca, Olanda, Germania, Spania, Italia, Franța, Austria, Elveția, Belgia, Suedia și Finlanda și va fi lansat în alte țări din lume. . Trebuie avut în vedere faptul că planurile de achiziție de abonament vor fi posibile numai prin partenerii Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), cum ar fi Intelligent Systems. Prețurile pe piața americană vor începe de la 70 USD pentru Essentials și 100 USD pentru utilizatorii Premium.

În calitate de partener Dynamics de frunte, care dorește să răspundă cerințelor clienților noștri, Intelligent Systems va continua să vă țină la curent cu privire la cele mai noi evoluții în soluțiile de afaceri Microsoft, atât pe site-ul nostru, cât și pe social media.

Observație: Implementarea și utilizarea unui sistem în linia de produse Microsoft Dynamics nu vă aliniază automat activitatea cu Regulamentul general privind protecția datelor! Microsoft Dynamics sunt doar instrumente software care vă pot ajuta să implementați și să aplicați politici riguroase de colectare, stocare, utilizare și protecție a datelor. Rețineți că Intelligent Systems este un furnizor de soluții de afaceri, dar NU este un consultant GDPR.