Noua imagine a soluției noastre software pentru afacerile auto: DealerBox

January 09, 2019

Cu mai mult de 15 ani de experiență în industria auto, Intelligent Systems a creat o nouă identitate pentru aplicația sa software pentru importatorii și dealerii de vehicule și piese de schimb auto. Soluția se numește DealerBox, cunoscută anterior ca NAVauto, iar noul său site web dezvăluie tot ceea ce ține de funcționalitățile sale: dealerbox.net.

Ce a provocat această schimbare?

Bazată pe cele mai noi tehnologii Microsoft, soluția Intelligent Systems a devenit în mod natural o platformă software populară pentru importatorii și dealerii de vehicule și piese de scimb auto. Experții noștri au implementat peste 100 de proiecte, în timpul cărora au dobândit cunoștințe valoroase despre industrie. Acest lucru a creat necesitatea unei soluții complete pentru industria auto – DealerBox.

Care este scopul noului site web?

Scopul nostru este să oferim vizitatorilor interesați de produs o modalitate mai ușoară de a afla cum soluțiile noastre le pot ajuta să facă față provocărilor  industriei auto. Site-ul web furnizează informațiile de care au nevoie dealerii de vehicule, echipamente agricole și de construcții, piese de schimb, importatorii și companiile de închirieri auto pentru a lua o decizie îinformată atunci când aleg soluția software.

În plus, site-ul web DealerBox oferă informații detaliate despre toate procesele acoperite de soluție, de la vânzări și marketing, prin piese de schimb și servicii post-vânzare, relații cu clienții, operațiuni financiare și de leasing, precum și referințe detaliate și analize pe domenii cheie.

Ce urmează?

Ne-am angajat să sprijinim dezvoltarea industriei auto fără să ne impunem constrângeri geografice. Considerăm că cunoștințele noastre vaste, obținute în timpul proiectelor pentru Ford, Land Rover, Skoda, Volkswagen, Opel și dealeri ai multor alte mărci, vor optimiza ciclurile de afaceri din alte organizații. Vom continua să utilizăm cele mai recente soluții Microsoft Dynamics și să dezvoltăm noi funcționalități care sunt utile pentru afaceri.

Consultați noul nostru website DealerBox (în limbă engleză), descărcați broșura, solicitați un demo gratuit sau contactați experții noștri. Așteptăm cu nerăbdare să auzim părerea dvs.!