Versiunea cloud a Microsoft Dynamics 365 Business Central va fi disponibilă, în curând, și în România

March 22, 2021

Suntem bucuroși să anunțam că, începând cu 1 Aprilie, versiunea software-as-a-service (SaaS) a Microsoft Dynamics 365 Business Central va fi disponibilă într-un total de 52 de țări, inclusiv România.

Microsoft Dynamics 365 Business Central este o soluție ERP complex, destinată companiilor de dimensiuni mici și mijlocii, care interconectează toate fluxurile operaționale dintr-o organizație. Fiind o soluție SaaS, aceasta oferă beneficii multiple precum costuri reduse de implementare și suport, securitate crescută și administrare IT simplificată, integrare cu o gamă largă de aplicații Microsoft, precum și customizare și acces facil de oriunde.

Peste 96% dintre companiile Fortune 500 folosesc o formă sau alta de produs sau serviciu cloud Microsoft, astfel, disponibilitatea soluției este o oportunitate bine venită pentru România.

În plus, dacă ești client existent Microsoft, cu plan de mentenanță activ, poți migra de la Microsoft Dynamics NAV la Microsoft Dynamic 365 Business Central reducând costurile de cloud: beneficiezi de 40% discount la prețul de listă Dynamics 365 Business Central cloud. De exemplu, o licență de utilizator de tip Essentials este €35 în loc de €59 – prețul de listă pentru Dynamics 365 Business Central.

Pentru mai multe informații despre soluția software, vizitează pagina cu descrierea funcționalităților Microsoft Dynamics 365 Business Central sau contactează-ne.