Dynamics Trans este o soluție specializată, suplimentară la sistemul Microsoft Dynamics NAV, conceput pentru a acoperi întreaga activitate și toate procesele de afaceri din companiile care se ocupă de expediere, transport, logistică, agenție. Dynamics Trans monitorizează, reflectă și gestionează procesele de bază legate de implementarea activităților de transport, folosind o singură bază pentru analiza, planificarea și bugetarea finanțelor.

Dynamics Trans oferă o serie de caracteristici necesare pentru întreținerea și mecanizarea parcului auto. Funcții specifice au fost implementate pentru memento-uri de asistență tehnică, diverse plăți (GO, Leasing, Casco), în funcție de timp, kilometri parcurși sau ore lucrate. Alte funcționalități ale Dynamics Trans sunt înregistrarea activităților de reparații și alocarea diferitelor tipuri de cost (de șablon sau directe) pentru fiecare vehicul.

Certified for Microsoft Dynamics NAV

 

 

 

N.B. În prezent dezvoltăm cea mai recentă versiune a soluției Dynamics Trans. Va fi bazat pe Cloud și va integra și mai mult know-how și tehnologii mai avansate pentru a sprijini industriile de transport, transport marfă și logistică.

Va rugam, completati formularul:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.