Ce este Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations?

Microsoft Dynamics 365 for Operations este o soluție software pentru întreprinderi care permite angajaților să ia decizii rapide și precise, datorită unei interfețe ușor de utilizat și acces facil la informații cheie în timp real. Soluția este bazată pe cloud și permite angajaților să lucreze din mai multe locații în orice moment, să se concentreze pe inovație, să fie mai flexibili și mai competitivi.

Dacă dorești să testezi funcționalitățile Microsoft Dynamics 365 pentru finanțe și operațiuni, solicită un demo.

Care sunt avantajele Microsoft Dynamics for Finance and Operations?

Soluția are funcționalități care îți permit să îmbunătățești performanțele financiare, cum ar fi rapoarte mai bune, instrumente de analiză de afaceri pentru a-ți crește profiturile și în vederea respectării legislației locale.

Unele dintre instrumentele de producție care îți vor permite să fii o companie mai flexibilă și eficientă sunt optimizarea planificării producției, creare de grafice, activități de operare și gestionare a costurilor. În plus, Dynamics 365 for Finance and Operations îți permite să îmbunătățești logistica prin funcționalitatea unificată de depozitare și gestionare a stocurilor.

Dynamics 365 for Finance and Operations este o aplicație ușor de utilizat și de schimbat, pe care o poți asocia întotdeauna cu alte aplicații și servicii pe care deja le utilizezi.

Funcționalități cheie:

 • Maximizați profiturile

  Realizează creșterea veniturilor cu o soluție centralizată de gestionare financiară care oferă instrumente solide de analiză în timp real.

 • Optimizează productivitatea angajaților tăi

  Permite angajaților să lucreze cu o soluție care să le ofere automatizare inteligentă, prioritizare și integrare cu aplicațiile Office 365 pentru o eficiență deplină.

 • Facilitează extinderea afacerii

  Activează o creștere continuă pentru afacerea ta cu oportunități de creștere care pot fi ajustate la cerințele și legile în schimbare și maximizează investițiile existente.

 • Adaptează rapid

  Adaptează aplicația la nevoile tale cu editarea vizuală și instrumente care îți permit să construiești și să utilizezi cu ușurință aplicații web și mobile fără a fi necesar să scrii nici măcar o linie de cod.

 • Crează procese de producție

  Optimizeză diferitele tipuri de producție a lanțului de aprovizionare cu o soluție completă.

 • Modernizeză logistica de afacere

  Reduce costurile prin sincronizarea logisticii diferitelor locații, depozite și moduri de transport.

 • Oferă un răspuns la timp clienților

  Oferă un răspuns rapid cererii clienților prin coordonarea automată a proceselor.

 • Îmbunătățește activitățile

  Optimizează parametrii de producție pentru fiecare familie de produse.

Resources