Ce este Dynamics 365 Sales?

Dynamics 365 Sales oferă comercianților informațiile, îndrumările și instrumentele de care au nevoie pentru a personaliza abordarea pentru fiecare client. Soluția software te ajută să întelegi mai bine nevoile clienților tăi, să creezi relații bune cu aceștia și să închizi mai multe tranzacții cu o abordare eficientă.

Vezi aici oferta noastră pentru perioada de demo gratuit.

Care sunt plusurile Dynamics 365 Sales?

Elementele corelate din soluția ta software îți permit să-ți eliberezi timpul pentru vânzări printr-un proces complet familiar. Concentrația pe relația cu clienții rămâne acolo unde ar trebui să fie: în centru, oferindu-ți posibilitatea de a căpăta încredere și de a-i vinde produse care sunt relevante pentru ei. Dynamics 365 Sales crește împreună cu compania ta, permițând să rămâi cu soluția de încredere, indiferent de cât de mult va crește compania ta.

Funcționalități cheie ale Dynamics 365 Sales:

 • Identifici cumpărătorii potriviți

  Crești rata de realizare cu modele de evaluare perfecționate, care îți spun cât de probabilă este o achiziție.

 • Conectează-te cu potențialii clienti

  Crește rata de răspuns prin prezentarea amabilă de la colegi care deja se întâlnesc, colaborează sau trimite e-mailuri către potențiali clienți.

 • Obține o vizualizare mai bună a structurii organizaționale

  Utilizează diagrame interactive pentru a urmări contactele unui client și pentru a înțelege mai bine relațiile acestuia, astfel încât să poți judeca care dintre aceștia sunt părți interesate și influențatori.

 • Personalizează conținutul

  Colaborează și personalizează documentele cu instrumentele încorporate Office 365 pentru a face o impresie de durată clienților.

 • Împărtășește cele mai bune practici

  Transformă vânzările în punctul tău forte cu conținut contextual care conține tehnici de vânzare profitabile.

 • Lucrează cu programe familiare

  Lucrează mai rapid cu gestionarea posibilităților. Crește productivitatea echipei tale de vânzări cu ajutorul programelor cunoscute de ei – Outlook, Excel și SharePoint – care funcționează perfect și cu Dynamics 365 Sales.

 • Vinde oriunde și oricând

  Susține continuarea activității de lucru pe dispozitivele mobile ale angajaților tai, oferindu-le știri contextuale și informații importante.

 • Dă sens afacerii tale

  Observă problemele și tendințele cu diagramele Dynamics 365 Sales și rapoarte, bazate pe date adevărate. Obține răspunsuri cu previzualizări detaliate ale întrebărilor tale.

Resources