Pe scurt

Intelligent Systems oferă mult mai mult decât software de afaceri. Echipa noastră oferă soluții complete de afaceri care asigură o bază solidă pentru dezvoltarea dvs. de succes. Mai mult, furnizarea de servicii de înaltă calitate este în centrul filozofiei noastre de afaceri, ceea ce înseamnă că depunem timp și efort considerabil pentru a vă analiza afacerea și pentru a vă identifica nevoile.

Garantăm servicii de implementare de software de afaceri de primă clasă în fiecare organizație. Folosim o metodologie Microsoft dovedită, în care toate etapele procesului de implementare sunt predefinite și sunt stabilite standarde pentru fiecare activitate desfășurată. Riscul de erori este minimizat, proiectele se desfășoară fără probleme și fără cadre bugetare și termene limită. De aceea avem certificatul ISO 9001:2015.

implementation

Oferim servicii IT complete!

Fiecare afacere este diferită, astfel încât dezvoltăm o abordare individuală separat pentru fiecare proiect. Singurul lucru care rămâne neschimbat este calitatea serviciilor în fiecare etapă a proiectului.

1

Analiză și design

Analizăm în detaliu procesele tale de afaceri cheie, identificăm zonele de îmbunătățire și apoi construim arhitectura (design) proceselor urmând logica sistemului.

2

Asigurarea infrastructurii

În cloud sau pe serverele proprii.

3

Dezvoltare și testare

Configurarea și modificarea sistemului, dezvoltarea de noi funcționalități, integrarea cu sisteme externe, testarea datelor, remedieri de erori.

4

Implementare și instruirea

Pregătirea unui ghid detaliat de utilizare în funcție de rolul utilizatorului, finalizarea instalării sistemului; Intrare finală și/sau transferul de date, instruirea utilizatorului final.

5

Suport la pornire

Asistarea utilizatorilor finali în primele zile de funcționare a sistemului.

6

Suport continuu

Conform unui contract SLA semnat.

De ce să ne alegi

200+

Profesioniști certificați

19

Ani de experiență

19

Ani de creștere

500+

Clienți mulțumiți

55+

Țări

44

Aplicații certificate

Îi ajutăm să își transforme afacerile

tiryaki_logo_small
sodexo_en_220x83_2
6bb6cce429f5677b70012a23fd093f9989a772e3
logo-drager1
avendi
Office 1 Superstore
Orno logo
Titan Machinery logo
Servier logo
Teva logo