Prezentare

Microsoft face investiții uriașe pentru a preveni oportunitățile de vulnerabilitate sau acces în securitatea sistemului și pentru a vă oferi funcții și opțiuni interesante noi care vor facilita și îmbunătăți procesele de afaceri efectuate cu ajutorul produselor Dynamics.

Dacă utilizați o versiune veche a soluției Dynamics, faceți un salt înainte și oferiți-vă afacerii dvs. flexibilitate și funcții noi și moderne, prin actualizarea software-ului dvs. Angajații dvs. vor fi mulțumiți de noua interfață intuitivă, de coordonarea sofisticată și de posibilitățile de acces la informații de oriunde, precum și de vizualizările interactive cu Power BI. Datele dvs. vor fi stocate cu un nivel de securitate și mai ridicat. Productivitatea dvs. va crește.

Actualizarea sistemului Dynamics NAV 2009 cu soluția Business Central (denumirea curentă a soluției ERP / planificarea resurselor întreprinderii / oferită de Microsoft) sau de Dynamics AX și Dynamics CRM cu Dynamics 365 vor produce rezultate tangibile într-un timp foarte scurt. Imaginați-vă sistemele de management al relațiilor cu clienții (CRM) și de planificare a resurselor întreprinderii (ERP) sincronizate într-un cloud partajat care vă vor oferi o viziune generală, completă asupra angajaților, clienților și proceselor de afaceri.

În calitate de partener recunoscut Microsoft Dynamics, care a fost implicat în implementarea de software ERP și CRM timp de 15 ani, Intelligent Systems este aici pentru a vă ajuta să vă concentrați pe ideile și inspirația dvs. creatoare, nu pe sarcinile tehnice enervante. Vă vom actualiza sistemul în mod corespunzător, astfel încât toată lumea care îl folosește să fie mulțumită de acesta.


Sugestiile noastre

Ajutăm companiile să își consolideze afacerile și să-și depășească concurența

1

Experți

Profesioniști calificați, majoritatea având peste 5 ani de experiență în soluțiile Microsoft Dynamics.

2

Consultări

Consultări detaliate pentru a discuta toate întrebările și preocupările pe care le aveți.

3

Implementare la timp

Implementarea rapidă și eficientă a versiunilor actualizate cu o întrerupere minimă a procesului de lucru.

De ce să ne alegi

200+

Profesioniști certificați

19

Ani de experiență

19

Ani de creștere

500+

Clienți mulțumiți

55+

Țări

44

Aplicații certificate

Îi ajutăm să își transforme afacerile

huvepharma-logo
tiryaki_logo_small
sodexo_en_220x83_2
Linde_small
6bb6cce429f5677b70012a23fd093f9989a772e3
logo-drager1
avendi
Orno logo
Servier logo
LC waikiki
CMJN de base