Sustenabilitate și eco-friendliness

Strategiile centrate pe consumator continuă să stimuleze inovația F&B. Consumatorii post-pandemie sunt mai interesați de alimente sănătoase și ingrediente naturale care sporesc performanța sistemului imunitar. Produsele alimentare și băuturile pe bază de plante vor continua să crească în 2023.

Inovație și modificare

Producătorii de F&B se îndreaptă către operațiuni “mai inteligente” care sporesc eficiența lanțului de aprovizionare și a producției. Tehnologiile IoT includ senzori care colectează date despre performanța, care sunt analizate prin programe software bazate pe cloud.

Opțiuni de livrare mai rapide

Platformele digitale au devenit din ce în ce mai populare pe măsură ce clienții solicită livrarea mai rapidă a comenzilor lor de alimente și băuturi. Companiile vor trebui să investească în soluții digitale care să ofere o livrare eficientă și la timp pentru a răspunde așteptărilor clienților din întreaga lume.

Soluție pentru fiecare sector din industria F&B

Soluția noastră Food & Beverage for Dynamics 365 ERP poate fi utilizată pentru produse proaspete, carne, pâine și panificație, dulciuri și produse de cofetărie sau lactate. Acesta oferă instrumentele de care producătorii au nevoie pentru a gestiona lanțul de aprovizionare, pentru a satisface cererea clienților și pentru a respecta standardele din industrie, cum ar fi bunele practici de fabricație (GMP) sau  analiza riscurilor și punctul critic de control (HACCP).

În plus, soluția ERP acoperă:

 • Achiziții (Managementul lanțului de aprovizionare)
 • Inventar (managementul depozitului)
 • Producție
 • Managementul și controlul calității
 • Planificarea materialelor și a capacității
 • Vânzări și marketing
 • Contabilitate și bugetare

Meat producer

Funcţionalităţi

 • Definiți și aprobați rețetele de produse și variațiile de materiale, urmăriți atât materia primă, cât și produsul final după numărul lotului.
 • Identificați și gestionați cerințele de ambalare și etichetare.
 • Utilizați instrumente de analiză a costurilor și a producției specifice industriei – definiți intrările și ieșirile pe unul și pe mai multe niveluri, gestionați coprodusele și subprodusele pentru alocarea eficientă a resurselor. 
 • Planificați și gestionați loturi și rute – mențineți instrucțiunile pentru fiecare activitate dintr-un traseu, rămâneți la curent oriunde, oricând, accesând informații printr-un dispozitiv portabil. Defalcarea și urmărirea loturilor.
 • Lucrați cu diferite unități de măsură pentru a se potrivi cel mai bine procesului specific – producție, vânzări etc.
 • Planificați ratele de producție în conformitate cu istoricul de date și previziunile de vânzări.
 • Mențineți un control strict al calității – conectați ERP-ul cu un laborator intern, gestionați listele de furnizori aprobați, definiți specificațiile produselor și obțineți informații despre rezultatele testelor.
 • Urmăriți termenul de valabilitate, data de expirare, alegeți automat materiile prime pentru producție pe baza FEFO (First Expired, First Out = Primul expirat, primul ieşit).
 • Profitați de integrările cu Electronic Data Interchange (EDI) și Bizerba (cântare și software), printre altele
 • Perfecționați-vă livrările cu aplicații integrate, cum ar fi un Van-Sales mobil.
 • Implementarea diferitelor politici de stabilire a prețurilor și de stimulare pentru fiecare client; lucrați cu notificări avansate de expediere.

Benefits

Vizualizați toate aspectele

Obținând o imagine aprofundată a fiecărui aspect al afacerii dvs., veți fi în măsură să luați decizii mai rapide și mai bune.

Răspundeți la schimbările din industrie

Creșteți-vă flexibilitatea și răspundeți rapid la schimbările pieței, la modificările reglementărilor guvernamentale sau la inovațiile tehnologice.

Utilizați o platformă scalabilă de ultimă generație

Soluția noastră este bazată pe Microsoft Dynamics 365 și oferă multe integrări, inclusiv AI, instrumente Business Intelligence și altele. În plus, este o platformă care crește odată cu compania dvs.

Sistem eficient de trasabilitate

Răspundeți cerințelor și instrucțiunilor privind siguranța alimentară cu un sistem eficient de trasabilitate unic.

Deja experimentăm o serie de îmbunătățiri. Fluxul de informații optimizat între departamente, productivitatea sporită a angajaților și existența raportărilor îmbunătățite în timp real reprezintă baza unor decizii adecvate.
Yordan Vachev Lalov Vachev

Yordan Vachev

Manager al Lalov & Vachev Ltd.

Îi ajutăm să își transforme afacerile

kfmLogo_en
KENDY_LOGO
gradus-logo
SAMI-M-logo
MaystorTsvetko