Reprezentanțe tip agenție

Ce urmează în vremuri de schimbare fără precedent în industria auto? Producătorii de echipamente originale (OEM) analizează importanța platformelor digitale, deoarece securitatea și scalabilitatea au devenit cerințe cheie. O schimbare a reprezentanțelor auto pentru vânzare directă către consumatori câștigă din ce in ce mai mult teren.

Mobilitate alternativă și proprietate

Odată cu cultura muncii hibride și schimbarea preferințelor, sectorul auto asistă la o creștere a cererii de leasing de vehicule, de proprietate pe bază de abonament și de noi modele de servicii de mobilitate ca ride hailing și sharing. Mobilitatea va fi mult mai ușoară in viitor, mai flexibilă și mai individuală, în special pentru utilizatorii pasionați de tehnologie.

Electrificat și verde

Vehiculele electrice și autonome devin din ce în ce mai populare odată cu tranziția către conceptul “fără emisii” și cu progresul rapid în domeniul IA și machine learning. Mașina viitorului este electrificată, autonomă, partajată, conectată și actualizată anual, au prezis analiștii PwC. Peste 55% din totalul vânzărilor de mașini noi ar putea fi complet electrificate până în 2030.

Car

Autovehicule

Heavy vehicles

Mașini grele

Agricultural machinery

Utilaje agricole

Construction machinery

Utilaje de construcții

Spare parts

Piese

Rent-a-car

Rent-a-car

Soluție avansată pentru dealerii și importatorii auto (DMS & IMS)

Vă confruntați cu o lipsă de integrare între diverse surse de date, dificultăți în urmărirea întregului ciclu de vânzare și păstrarea istoricului complet de întreținere al fiecărui vehicul? Denumită DealerBox, platforma bazată pe cloud combină puterea Microsoft Dynamics Business Central cu know-how-ul vast al echipei noastre.

Cu peste 19 ani de experiență în domeniul auto și al altor tipuri de retail auto, noi, cei de la Intelligent Systems, am dezvoltat o soluție software pentru importatorii și dealerii auto.

DealerBox este capabil să cuprindă întregul ciclu de afaceri din cadrul organizației dumneavoastră – de la vânzări și marketing, leasing și asigurări, rent-a-car, piese de schimb și servicii de reparații prin finanțe și contabilitate, până la rapoarte și analize detaliate despre perspectivele de afaceri.

Costul soluției are 2 componente principale – licențe și servicii de implementare. Licențele pot fi fie o achiziție unică, fie pot fi utilizate pe bază de abonament lunar. Costul serviciilor de implementare variază în funcție de cerințele clientului. DealerBox necesită un minim de zece utilizatori.

Soluția este certificată și disponibilă în Microsoft AppSource.

Aflați mai multe despre

DealerBox

DealerBox logo

Extensia noastră DealerBox Leasing oferă o gamă largă de caracteristici care simplifică operațiunile de leasing, asigurând în același timp o productivitate sporită și securitatea datelor. În plus, programul de completare încorporează Dynamics 365 Sales (CRM), permițând urmărirea fiecărui client și a contractelor de leasing ale acestuia. Soluția este certificată și publicată în Microsoft AppSource.


Beneficii valoroase

 • Implicarea reală a clienților pe mai multe canale
 • Vedere 360 de grade a fiecărui client
 • Configuratoare flexibile pentru mașini și prețuri
 • Comunicare îmbunătățită cu furnizorii
 • Management optimizat al lanțului de aprovizionare
 • Consolidarea automată a datelor
 • Suport multi-brand
 • Urmărirea vehiculelor
 • Proces de service transparent și gestionare optimizată a resurselor
 • Capacități nelimitate de integrare – cu OEM-uri, cititoare și imprimante de coduri de bare, dispozitive mobile, site-uri de comerț electronic etc.
 • Analize și rapoarte privind diverși KPI

Vreiți să aflați mai multe? Vizitați site-ul DealerBox și programați-vă pentru testare gratuită a software-ului!

Am încercat să găsim nu numai un integrator de sistem, dar și un partener de încredere, pe termen lung. Am ales Intelligent Systems datorită experienței lor în industria auto. Ani mai târziu, încă credem că am făcut alegerea corectă.
Nikolay Nedyalkov Bulavto

Nikolay Nedyalkov

Director Comercial , Bulavto Holding

Îi ajutăm să își transforme afacerile

M_logo
skoda
vareks-ood-logo
Megatron_logo
interagri
Titan Machinery logo
Moto Pfohe
Avto Union