Explorați și faceți mai multe cu Power BI

Microsoft Power BI este o soluție pentru analiză de afaceri care vă ajută să vizualizați și să produceți creați rapid rapoarte, având în același timp opțiunea de a le partaja cu colegii, pe web și pe toate dispozitivele mobile. Power BI vă ajută să accesați date din sute de surse locale acceptate, bazate pe cloud și on-prem:

Acum, integrarea mai strânsă cu produsele Microsoft 365 are ca scop eficientizarea construirii de rapoarte în colaborare și partajarea seturilor de date, a rapoartelor, oferind modelare extinsă și analize în timp real pentru proiecte de grup, divizii sau întreaga corporație.

Power BI Desktop

Transformați datele în statistici cu Power BI Desktop

Conectați-vă la datele dvs., oriunde s-ar afla

 • Accesați date din sute de surse locale acceptate, bazate pe cloud si on-prem
 • Economisiți timp utilizând Power Query cu o experiență familiară pentru milioane de utilizatori Excel
 • Furnizați analize avansate cu familiaritatea Microsoft 365
 • Aprofundați-vă statisticile despre date cu ajutorul analizelor augmentate bazate pe AI
 • Creați rapoarte uimitoare cu vizualizări interactive de date

Colaborați și securizați date cu Serviciul Power BI

Publicați rapoarte și tablouri de bord, colaborați cu echipa și partajați statistici în interiorul și în afara organizației.

 • Obțineți instantaneu statistici de la aplicațiile preferate utilizând vizualizarea pre-construită a datelor și șabloanele de rapoarte
 • Obțineți rapid răspunsurile de care aveți nevoie utilizând abilitățile pe care le aveți astăzi: indiferent dacă sunteți cel mai confortabil să utilizați alte instrumente BI, Excel sau Azure
 • Contribuiți la prevenirea pierderilor de date cu protecția datelor gestionată la nivel central, specifică rolurilor și securitatea la nivel de rând
Power BI Collaborate
Power BI mobile

Accesați statistici de oriunde cu Power BI Mobile

Vizulizați date de afaceri actualizate din mers cu aplicația Power BI Mobile și setați alerte bazate pe date despre statistici importante, astfel încât să puteți acționa imediat. Aplicațiile Power BI sunt disponibile pe telefoane și tablete Windows, dar și pe dispozitive Apple iOS și Google Android.

 • Vizualizați tablouri de bord și rapoarte live pe dispozitive mobile, rapid și fluid, ceea ce vă accelerează timpul de aprofundare a informației
 • Partajați rapoarte live și tablouri de bord direct din aplicație pentru a vă menține echipa actualizată
 • Obține notificări push pentru alerte de date cu caracter personal pe dispozitivul tău și folosește tehnologia tactilă 3D pe iOS pentru a accesa rapid comenzile rapide direct de pe ecranul de pornire

Vrei să arunci o privire asupra modului în care funcționează instrumentele Power BI?

Vezi exemple de pachete Power BI gata făcute pentru Dynamics 365 Business Central dezvoltate de echipa Intelligent Systems pentru Vânzări, Achiziții, Depozit, Creanțe, Datorii.

power bi logo

Beneficii

Analizați și construiți rapoarte uimitoare

Conectați-vă cu ușurință la toate datele și obțineți tablouri de bord și rapoarte live.

Încorporați vizualizări în site-ul dvs

Ajutați-vă clienții să acceseze datele de care au nevoie pentru a lua decizii mai bune. Oferiți-le angajaților o vizualizare unitară în ecosistemul lor, încorporând elemente vizuale în aplicații, portaluri, SharePoint și multe altele.

Păstrați datele actualizate automat

Asigurați-vă că datele dumneavoastră sunt întotdeauna la zi cu actualizări automate, incrementale, având încorporată guvernanță și securitate complete.

Accesați statistici de oriunde

Permiteți părților interesate să obțină informații oriunde și oricând. Accesați și vizualizați în siguranță tablouri de bord și rapoarte Power BI live pe orice dispozitiv, cu aplicații BI native pentru mobil.

Pricing

Power BI Premium per user

de la€ 18.70$ 20.00
 • Big data analytics, cloud and on-prem reporting
 • Advanced administration and deployment controls
 • Dedicated cloud compute and storage resources
 • Allows any user to consume content

Îi ajutăm să își transforme afacerile

huvepharma-logo
zona
tmt
logo
SAMI M
BTB
Sport Depot logo
Home Dynamix logo
baker-tilly-logo-carrousel