Pe scurt

Companiile de construcții și proiectare știu că fiecare proiect suferă modificări dinamice.
De la gestionarea inițială a ofertelor până la bugetare și urmărirea implementării proiectului, cantitatea mare de
informații este împrăștiată, este dificil de gestionat și are nevoie constantă de actualizare. Acest lucru duce la reducerea
eficienței și la controlul dificil al costurilor.

specialized-construction-project-scaled

Propunerea noastră

Intelligent Systems oferă Construction for Dynamics 365, software specializat pentru companii de construcții și proiectare. Soluția oferă instrumente și metode flexibile pentru gestionarea proiectelor în ciclul lor complet: Ofertare – Proiectare – Implementare – Gestionare, permițând alocarea și organizarea mai eficientă a timpului, echipamentelor, resurselor și angajaților.

Dynamics Facility - Microsoft App 

project bidding

Ofertare

planning

Proiectare

Execution

Execuția

Management

Administrare

Încă din primul pas, Construction for Dynamics 365 oferă calcularea automată a costurilor pentru beneficiar pe baza ratelor de consum și a analizei costurilor. Soluția este complet integrată cu pachetul Microsoft, permițând importul direct al listelor de cantități (LC) din Excel. Construction for Dynamics 365 facilitează și automatizează procesul de licitare în conformitate cu normele interne sau standard, ajutându-te să iei deciziile corecte chiar de la începutul procesului. Nu în ultimul rând, în orice moment al etapelor ulterioare, poți compara LC cu resursele investite efectiv.

Indiferent dacă lucrezi cu echipe proprii sau subcontractanți, bugetul de lucru în Construction for Dynamics 365 oferă o personalizare completă în funcție de nevoile tale. Operațiile contabile și financiare și calculul costurilor sunt complet automatizate. Funcționalitatea de planificare a materialelor poate cumpăra sau transfera automat materiale în funcție de listele de cantități de la un depozit la șantier. Integrarea cu Microsoft Project permite să importați graficul de execuție și există o opțiune de a le crea direct în program. Cu Construction for Dynamics 365, puteți gestiona și raporta nu numai forța de muncă, ci și mecanizarea într-un proiect curent.

Automatizarea operațiunilor financiare și contabile, urmărirea performanței pe obiect și posibilitatea de a revizui programele și bugetele în orice moment îți permite să fii flexibil în procesul decizional și să gestionezi eficient fiecare proiect. În plus, sistemul permite încărcarea datelor de la distanță, permițând managerilor de proiect să actualizeze informațiile de pe fiecare lucrare și în timp real. Gestionarea fluxurilor de numerar de ieșire și de intrare este ușoară, iar monitorizarea mecanizării, persoanelor și materialelor te ajută să controlezi întregul proces. Poți subcontracta activități în funcție de LC și, ulterior, pot fi facturate de la acestea sau, la rândul lor, facturate către autoritatea contractantă. Construction for Dynamics 365 permite gestionarea și urmărirea automatizată a tuturor activităților: gestionare de contracte cu beneficiari și subcontractanți, evidența resurselor proprii și a echipelor sau subcontractanților, analizarea indicatorilor cheie KPI și facturare. Sistemul garantează respectarea procedurilor companiei și a inițiativelor de calitate. Integrarea cu contabilitatea, livrările, depozitul și resursele umane permit companiei să obțină o imagine completă a fiecărui proiect și să-și crească productivitatea.

Construction for Dynamics 365 te ajută să gestionezi proiectele și după finalizarea acestora. Întreținerea și reconstrucția sunt o parte indispensabilă a managementului, iar cu soluția noastră poți monitoriza cu ușurință dacă o lucrare are nevoie de reparații, indiferent dacă este în garanție sau nu. Cu Construction for Dynamics 365, poți urmări și gestiona închirierea și vânzarea proprietăților tale, sporind în continuare rentabilitatea companiei.

Beneficii

Control financiar mai bun

Urmărește rezultatele financiare, pe baza diferitelor proiecte, subproiecte, departamente și multe altele. Fă mai ușor facturarea proiectelor și controlul costurilor tale.

Rapoarte optimizate

Obține rapoarte pentru resursele utilizate – materiale, forță de muncă, mecanizare și servicii în funcție de etapele de lucru sau de proiectele specifice de construcție.

Luarea deciziilor în timp util

Obține acces rapid la informații financiare și contabile importante, precum și analize și rapoarte specializate, prin care să luați decizii mai bune.

Managementul proiectelor îmbunătățit

Automatizarea managementului și urmărirea tuturor activităților de la începutul până la finalul proiectului. Cu această soluție, gestionezi contractele cu autoritățile contractante și subcontractanții.

La mai puțin de un an de la lansarea proiectului de implementare, o mare parte din rezultatele așteptate sunt deja vizibile. O realizare de neconceput fără instrumentele software potrivite și partenerii potriviți pentru aceasta.

Valentin Kanazirev

Manager, MARKAN Ltd


Îi ajutăm să își transforme afacerile

Logo_PS_RGB_cropped-e1449492127991
Hydrostab_logo
lindner-logo_rgb_72dpi--de_en
markan
GPGroup_logo_small