Dinamica pieței declanșează noi modele de afaceri

Booming competition and economic uncertainty, supply chain with increased lead times, and tight labor market are expected to drive the Engineering & Construction industry toward new business models.

Fiți la zi, inovați

Companiile de construcții utilizează tehnologii digitale pentru a extinde oportunitățile de afaceri și pentru a spori profiturile prin reducerea costurilor pe termen lung și îmbunătățirea execuției proiectelor.

Acoperă execuția end-to-end a proiectului

Agile Project Management asigură gestionarea fără probleme a fiecărei etape a proiectului și urmărirea obiectivelor de etapă diferite tipuri de contracte cu investitorii și subcontractanții.

4Construction este soluția dumneavoastră de management de proiect de afaceri

specialized-construction-project-scaled

Ca antreprenor, derulați mai multe proiecte de construcții și trebuie să fiți conștienți de statutul, fluxurile de numerar și termenele limită ale acestora.

4Construction, dezvoltată de echipa Intelligent Systems, este o soluție ERP specializată destinată companiilor mijlocii și mari din sectoarele construcțiilor și managementului de proiect. 

Pe baza celei mai recente versiuni de Microsoft Dynamics 365, software-ul consolidează toate operațiunile de afaceri și oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a proiectelor, sumelor licitate, mașinilor, personalului și resurselor.

4Construction este o soluție flexibilă pentru a vă ajuta să definiți informațiile pentru resurse materiale, resurse umane, mașini, subcontractare și cheltuieli separat. 4Construction necesită un minim de 20 de utilizatori.

Oferim funcționalități legate de următoarele domenii: infrastructură, construcții și industriale.

Aflați mai multe despre

4Construction

Procese

Offering

Ofertarea

Găsiți un partener de încredere

Faceți o ofertă cuprinzătoare pentru clientul dumneavoastră cu soluția noastră care va fi o mână de ajutor în fiecare etapă a realizării proiectului.

Contract_Management

Gestionarea contractelor

Monitorizați și urmăriți-vă munca

Documente de magazin legate de activitatea de construcții, inclusiv contracte între constructor și investitor, precum și cu terțe părți pentru servicii și articole.

https://www.isystems.ro/content/uploads/Project_Execution.svg

Execuția proiectului

Inovați pentru a spori eficiența

Păstrați toate informațiile importante pe o singură platformă cu o interfață ușor de utilizat, cu instrumente de gestionare la îndemână.

https://www.isystems.ro/content/uploads/Procurement.svg

Contractarea

Programați investiții și creați bugete

Gestionați procesul pas cu pas și acoperiți toate fazele sale, de la identificarea unei nevoi de produs și serviciu până la achiziționarea acestuia.

https://www.isystems.ro/content/uploads/Inventory.svg

Inventar

Gestionarea resurselor

Gestionați și urmăriți în timp real materialele și articolele aflate în stoc prin module de gestionare a stocurilor și a depozitelor.

Accounting

Contabilitate

Introduceți, urmăriți și analizați datele

Revizuiți și gestionați în orice moment declarația de profit și pierdere, declarațiile de sold ale clienților și furnizorilor, angajamentele și multe altele.

Același

Control financiar mai bun

Urmărește rezultatele financiare, pe baza diferitelor proiecte, subproiecte, departamente și multe altele. Fă mai uşor facturarea proiectelor și controlul costurilor tale.

Rapoarte optimizate

Obţine rapoarte pentru resursele utilizate – materiale, forță de muncă, mecanizare şi servicii în funcţie de etapele de lucru sau de proiectele specifice de construcţie.

Luarea deciziilor în timp util

Obține acces rapid la informaţii financiare şi contabile importante, precum şi analize şi rapoarte specializate, prin care să luaţi decizii mai bune.

Managementul proiectelor îmbunătățit

Automatizarea managementului și urmărirea tuturor activităților de la începutul până la finalul proiectului. Cu această soluție, gestionezi contractele cu autoritățile contractante şi subcontractanţii.

La mai puțin de un an de la lansarea proiectului de implementare, o mare parte din rezultatele aşteptate sunt deja vizibile. O realizare de neconceput fără instrumentele software potrivite și partenerii potriviți pentru aceasta.

Valentin Kanazirev

Manger, MARKAN Ltd


Îi ajutăm să își transforme afacerile

Logo_PS_RGB_cropped-e1449492127991
Hydrostab_logo
lindner-logo_rgb_72dpi--de_en
markan_logo
logo-gp-new