Creșterea valorii de piață

Experții estimează că valoarea de piață a industriei en-gros globale va crește de la 46 mld USD. la 65 mld USD. până în 2027, cu o rată anuală compusă de creștere de 9%. Angrosiștii sunt din ce în ce mai expuși riscului de a intra în concurență cu proprii clienți odată cu creșterea vânzărilor D2C.

Personalizarea B2B

B2B eCommerce va pune un nou accent pe personalizare. Platformele de comerț electronic nu mai sunt doar pentru comercianții cu amănuntul B2C. Un sondaj realizat de Gartner arată că 83% dintre consumatorii B2B preferă să comande și să plătească prin eCommerce. Angrosiștii vor avea nevoie de o platformă de comerț electronic contemporană, simplu de utilizat.

Urmărirea inventarului la un alt nivel

Software-ul de gestionare a inventarului ajută la urmărirea și optimizarea inventarului pentru a crește vizibilitatea lanțului de aprovizionare. Caracteristicile importante includ urmărirea loturilor și a numerelor de serie și infrastructura bazată pe cloud, astfel încât software-ul să poată fi accesat oricând, oriunde, pe orice dispozitiv.

Soluțiile noastre ajută la crearea unui sistem eficient de livrare

Distribuitorii en-gros trebuie să țină pasul cu cele mai noi tendințe și să adopte tehnologii flexibile, conectate, printre care IOT (Internet of Things) și tehnologiile mobile pentru inventariere, expediere și primire.


Echipa noastră a câștigat o experiență considerabilă în sectorul operațiunilor de depozit, deoarece mulți dintre clienții noștri sunt în FMCG, papetărie și consumabile de birou, produse farmaceutice sau dispozitive medicale. Dacă compania dumneavoastră are nevoie de soluții software cuprinzătoare care să acopere toate aspectele operațiunilor: vânzări și marketing, gestionarea depozitelor și a stocurilor, livrări, financiar, citiți mai multe despre cele mai noi aplicații ale noastre pe Dynamics 365 Business Central.

Datorită platformei noastre de eCommerce pentru comerțul online B2C și B2B, vă putem dezvolta magazinul electronic, bazat pe nopCommerce și îl putem integra cu ERP-ul Microsoft Dynamics existent. Aplicația Barcode Scanner facilitează procesul de manipulare a inventarului în depozite, en-gros și distribuție. Aplicația EDI Integration ajută companiile să configureze mapări care să permită un schimb electronic de date fără efort al documentelor de vânzare și achiziție.

Mai mult decât atât, partenerul nostru Dynamics Mobile oferă aplicații specializate pentru companiile en-gros și de distribuție care se bazează pe Microsoft Dynamics. Acestea includ aplicații pentru operațiunile Van-Sales & Distribution și Warehouse.

Beneficiile industriei

 • Bază de date integrată
 • Fluxul automat al tuturor proceselor de afaceri
 • Acces fiabil la date exacte – istoricul clienților, produse, locații etc.
 • Monitorizarea strictă a calității mărfurilor
 • Urmărirea automată a bunurilor de la furnizor la comerciantul cu amănuntul
 • Supravegherea tuturor activităților din depozite și departamente
 • Scăderea nivelurilor de produse deteriorate și a costurilor aferente
 • Proces de dispecerizare optimizat
 • Utilizarea șabloanelor de prognoză a cererii pentru optimizarea inventarului de stoc și creșterea ratei de satisfacție a clienților
 • Noi canale de comunicare cu clienții prin intermediul sistemelor bazate pe web și mobil
 • Răspuns mai rapid și mai flexibil la cerințele unice ale clienților – pachete specifice, mărci, condiții de livrare etc.
 • Analiza de afaceri în timp real și generarea de rapoarte
Deoarece sistemele ERP sunt, în general, colaborări pe termen lung, armonia dintre echipe este, de asemenea, importantă. Astfel, luând în considerare acest lucru și analizând costurile și beneficiile, am decis că Intelligent Systems este partenerul potrivit pentru noi.
erkan-akmeric

Erkan Akmeric

General Manager, Oxford University Press Turkey


Îi ajutăm să își transforme afacerile

logo-drager1
avendi
Orno logo
Servier logo
oxford-university-press-logo-scaled
Gebr.-Heinemann logo-scaled
b-braun-logo