Prezentare generală

Intelligent Systems lucrează continuu la crearea de soluții noi și valoroase pentru Microsoft Dynamics. Pe lângă sistemul ERP sau CRM, puteți alege din portofoliul nostru bogat de extensii în funcție de nevoile organizației dvs.


Aplicațiile includ funcții utile care vă vor ajuta să gestionați operațiunile, să monitorizați activitățile, să creșteți eficiența și să optimizați costul companiei dvs.


Aruncați o privire la aplicațiile noastre certificate, care sunt acum disponibile pe Microsoft AppSource:

Pentru Dynamics 365 Business Central

FAN Courier

FAN Courier Integration

Intelligent Systems se bucură să anunțe lansarea aplicației FAN Courier Integration. Aceasta gestionează o integrare structurată și ușoară între sistemul ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central și API-ul FAN Courier (lider în furnizarea de servicii de curierat din România). Aplicația este certificată de Microsoft și este disponibilă pe marketplace – AppSource.

Quality Management

Managementul calității pentru Dynamics 365 Business Central ajută companiile să efectueze și să înregistreze teste de control al calității. Prin listele sale complet configurabile de utilizator pentru parametri de testare, valori de referință și teste predefinite care urmează să fie atribuite fiecărui element, aplicația face înregistrarea rezultatelor QC și analizarea testelor deja lansate. Aplicația este perfectă pentru producătorii de bunuri de înaltă calitate, companiile producătoare și organizațiile care efectuează teste de calitate interne. Aplicația este certificată de Microsoft și este disponibilă pe marketplace – AppSource.

EDI Integration

Integrarea EDI pentru Dynamics 365 Business Central ajută companiile să configureze mapări care să permită un schimb electronic de date fără efort al documentelor de vânzare și achiziție. Este ușor configurabil de către utilizator și se bazează pe schimbul de fișiere XML generate/citite de Dynamics 365 Business Central. Aplicația este certificată de Microsoft și este disponibilă pe marketplace – AppSource.


Pentru Dynamics CRM

Event Management

Managementul evenimentelor pentru Dynamics 365 este o soluție specializată pentru organizatorii de evenimente profesioniști sau companiile cu un departament dedicat de organizare a evenimentelor. Soluția este construită pe capacitățile standard ale aplicațiilor Microsoft Dynamics 365 CRM și vă permite să planificați, să bugetați și să urmăriți mai multe evenimente simultan. În plus, vă permite să urmăriți activitățile evenimentului în funcție de intervalele orare și de resursele aferente. Aplicația este certificată de Microsoft și este disponibilă pe marketplace – AppSource.

Facility Management

Bazat pe tehnologia Microsoft Dynamics CRM, Facility Management pentru Dynamics 365 acoperă procesul de afaceri legat de gestionarea administrativă a clădirilor, pardoselilor, locațiilor, zonelor adiacente, precum și costurile de construcție, cheltuielile și creanțele corespunzătoare, documente (cum ar fi contractele și anexele). Aplicația vă permite să urmăriți toate comunicările de intrare și ieșire cu clienții prin diferite canale (apeluri telefonice, e-mailuri, întâlniri etc.), oferind servicii de primă clasă. Este asigurată o experiență simplificată pentru utilizator prin planificarea detaliată a tuturor sarcinilor prin accesul rapid la meniurile cheie. Aplicația este certificată de Microsoft și este disponibilă pe marketplace – AppSource.

De ce să ne alegi

200+

Profesioniști certificați

18

Ani de experiență

18

Ani de creștere

500+

Clienți mulțumiți

55+

Țări

7

Aplicații certificate

Îi ajutăm să își transforme afacerile

tiryaki_logo_small
sodexo_en_220x83_2
logo notosgalleries new
6bb6cce429f5677b70012a23fd093f9989a772e3
logo-drager1
avendi
Office 1 Superstore
Orno logo
Titan Machinery logo
Servier logo
Teva logo