Prezentare generală

Intelligent Systems este partener oficial de localizare al Dynamics 365 Business Central pentru România. Toate aplicațiile noastre au trecut cu succes prin procesul de certificare Microsoft și sunt disponibile pe AppSource.

Aplicația de localizare pentru Dynamics 365 ERP asigură că sistemul dumneavoastră este pe deplin conform cu cerințele legale din România. În acest fel, vă puteți desfășura afacerea fără probleme, în conformitate cu standardele legale.

Aplicația lingvistică, creată de Intelligent Systems, vă ajută angajații să se obișnuiască cu Dynamics 365 ERP mai rapid și mai ușor. Aplicația noastră în limba română este disponibilă pe AppSource.
Verificați mai multe detalii despre aplicațiile noastre specifice țării noastre:

BG-localization-Dyn365F

Pentru Dynamics 365 Business Central

Romanian Localization

Localizarea in limba română pentru Business Central include toate caracteristicile necesare desfășurării operațiunilor de business în România: Calcul și raportarea TVA, activități de închidere financiară și tipărituri juridice, inversare intrări, note de schimb, managementul cursului de schimb valutar, raportare și module electronice. Aplicația este certificată de Microsoft și este disponibilă pe marketplace-ul companiei – AppSource.

Romanian Language

Limba romînă pentru Business Central ajută utilizatorii locali să se obișnuiască mai ușor cu ERP-ul și vă ajută compania să rămână conformă cu cerințele legale și să furnizeze rapoarte în limba română autorităților locale. Aplicația este certificată de Microsoft și este disponibilă pe marketplace-ul companiei – AppSource.

De ce să ne alegi

200+

Profesioniști certificați

18

Ani de experiență

18

Ani de creștere

500+

Clienți mulțumiți

55+

Țări

7

Aplicații certificate

Îi ajutăm să își transforme afacerile

tiryaki_logo_small
sodexo_en_220x83_2
logo notosgalleries new
6bb6cce429f5677b70012a23fd093f9989a772e3
logo-drager1
avendi
Office 1 Superstore
Orno logo
Titan Machinery logo
Servier logo
Teva logo