Tendințe globale

Cu vânzări de 2 304 miliarde în 2017 și cu prognoza ca acestea să se dubleze în 2021 (4.878 miliarde conform Statista), comerțul online este unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere din economia dinamica actuală. Se preconizează că vânzările online vor atinge 12,4% din totalul vânzărilor din SUA în 2020, fața de 6% în 2013. Internetul a schimbat modul în care cumpărăm și toți retailerii trebuie să își asume această provocare și să o transforme într-o oportunitate, dacă doresc să rămână în top.

Ai început transformarea digitală a companiei tale și Dynamics 365 Business Central (NAV/Navision) este deja integrat. Excelent! Poți acum să îți crești și mai mult vânzările, îmbunătățind experiența clienților atunci când fac cumpărături pe site-ul tău.

Shopping online

Funcționalități de care are nevoie fiecare magazin online

Platforma de încredere

Profiți de platforma extinsă nopCommerce gratuită. Este .NET bazată pe o arhitectură modulară și are o gamă largă de funcționalități. Platforma are un nivel ridicat de securitate și este actualizată constant cu noi funcții pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale comercianților.

Comerț mobil

Ai o versiune mobilă a site-ului tău web, cu un aspect convingător, bogat în funcționalități și atrăgător vizual, fără a fi nevoie de codificare suplimentară. Platforma are un design adaptiv (responsive) care este potrivit pentru toate tipurile de ecrane: desktop, smartphone și tabletă.

Mai mulți furnizori

Vinde online fără stoc și livrare, cu platforma de comerț electronic care îți permite să distribui produse între furnizori. Astfel ei vor livra produsul ori de câte ori există o comandă.

Magazine multiple

Gestionezi multe magazine online pentru diferite mărci, produse, B2B și B2C și le gestionezi dintr-un singur panou administrativ. Toate magazinele tale online au o bază de date comună, astfel încât să poți partaja informații din cataloage între ei, iar clienții tăi se pot înregistra și conecta la toate magazinele tale utilizând aceleași date de acreditare.

Caracteristici detaliate ale produsului

Crează cât mai multe caracteristici ale produsului dvs. permite utilizatorilor să compare diferite produse; gestionează stocurile, depozitele multiple, livrările parțiale, inventarul și precomenzile; stabilește prețuri diferite pentru clienți diferiți sau grupuri de clienți; gestionează produsele descărcate, repostate sau închiriate.

Opțiuni de plată și livrare diferite

Oferă clienților posibilitatea de a alege mai multe opțiuni la finalizarea comenzii - vouchere cadou, mesaje personale, plata în diferite monede, diferite metode de plată. Calculează costurile de transport, trimite comenzi prin curier sau cu ridicare dintr-un punct; emite facturi.

Marketing eficient

Lucrează cu diferite instrumente pentru a optimiza traficul organic la site-ul tău. (SEO); oferă programe pentru clienți loiali,care permit cumpărătorilor să adune puncte de fiecare dată când cumpără în magazinul tău; folosește puterea vânzărilor încrucișate, reduceri și carduri cadou; menține-ți clienții informați trimițându-le newsletere periodice.

Integrare ERP de clasă mondială

Echipa noastră a creat un cadru de integrare standard care va ajută magazinul web să acționeze ca o extensie naturală a sistemului tău Dynamics 365 Business Central (NAV). Aplicația facilitează administrarea datelor și procesarea comenzilor, deoarece:

  • Publică online stocurile Dynamics, împreună cu fotografii, descriere, specificații, atribute, unități și stocuri;
  • Menține o listă de preț standard, dar poate afișa, de asemenea, prețuri, reduceri și promoții specifice fiecărui client;
  • Afișează toate categoriile, subcategoriile și produsele tale sau numai cele la alegereа ta;
  • Creează noi comenzi și clienți în Dynamics 365 Business Central.

Microsoft Dynamics NAV screenshot

Beneficii

Crește-ți afacerea pe diferite piețe cu o soluție globală concepută pentru o mare varietate de limbi, țări și valute.

Design după model sau personalizat

Pentru un început rapid, utilizezi șabloane gată sau crează-ți propriul design pentru a-ți îmbunătăți brandul online.

Experiență îmbunătățită pentru utilizator

Crește satisfacția clienților prin servicii online excepționale.

Optimizarea procesului

Permite angajaților tăi să lucreze mai eficient pentru a procesa comenzile mai rapid. Economisești timp și reduci costurile.

Setare ușoară

Soluția noastră de marketing online este flexibilă și poate fi adaptată la nevoile oricărei afaceri. Profită de servicii de primă clasă și servicii de asistență.

Afacerea ta crește printr-un singur partener

Nu ai nevoie de un număr mare de furnizori de servicii pentru a-ți gestiona baza de date online și site-ul de comerț online, odată ce oferim toate aceste servicii:

  • Îți dezvoltăm magazinul online (bazat pe nopCommerce)
  • Îl integrăm cu sistemul Microsoft Dynamics ERP existent

Astfel economisești timp, efort și bani. Și încă un lucru, problemele nu vor rămâne nerezolvate și transferate între parteneri, deoarece vei avea unul care să le rezolve pe toate.

Ce facem pentru succesul tău

Implementarea comerțului electronic

Integrare ERP

Web hosting

Îi ajutăm să își transforme afacerile

Resurse

Afla mai multe despre solutiile noastre descarcand materialele de mai jos

Noutati si Tendinte

NEWS
28 mai

Intelligent Systems este numit LS Retail Gold Partner pentru 2020

Intelligent Systems are plăcerea să vă anunțe că a fost numit LS Retail Gold Partner pentru 2020. Această recunoaștere este...

BLOG
03 iunie

De ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți un sistem de...

Decizia de achiziționare a unui sistem de management pentru reprezentanța dvs. auto este un pas înainte, cu impact semnificativ asupra...