Shopping online

Tendințe globale

Cu vânzări de 2 304 miliarde în 2017 și cu prognoza ca acestea să se dubleze în 2021 (4.878 miliarde conform Statista), comerțul online este unul dintre sectoarele cu cea mai rapidă creștere din economia dinamica actuală. Se preconizează că vânzările online vor atinge 12,4% din totalul vânzărilor din SUA în 2020, fața de 6% în 2013. Internetul a schimbat modul în care cumpărăm și toți retailerii trebuie să își asume această provocare și să o transforme într-o oportunitate, dacă doresc să rămână în top.

Ai început transformarea digitală a companiei tale și Dynamics 365 Business Central (NAV/Navision) este deja integrat. Excelent! Poți acum să îți crești și mai mult vânzările, îmbunătățind experiența clienților atunci când fac cumpărături pe site-ul tău.

În plus, nu aveți nevoie de o grămadă de furnizori de servicii pentru a vă gestiona baza de date operațională, site-ul de comerț electronic și activitățile de marketing online, deoarece putem dezvolta magazinul electronic (bazat pe nopCommerce), îl putem integra cu Microsoft Dynamics ERP existent și putem oferi serviciile de marketing digital de care are nevoie afacerea dumneavoastră pentru a prospera online.


Funcționalități de care are nevoie fiecare magazin online

https://www.isystems.ro/content/uploads/iSystems-_industry-insurance-brokers.svg

Platforma de încredere

Profiți de platforma extinsă nopCommerce gratuită. Este .NET bazată pe o arhitectură modulară și are o gamă largă de funcționalități. Platforma are un nivel ridicat de securitate și este actualizată constant cu noi funcții pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale comercianților.

https://www.isystems.ro/content/uploads/iSystems-_service-support.svg

Comerț mobil

Ai o versiune mobilă a site-ului tău web, cu un aspect convingător, bogat în funcționalități și atrăgător vizual, fără a fi nevoie de codificare suplimentară. Platforma are un design adaptiv (responsive) care este potrivit pentru toate tipurile de ecrane: desktop, smartphone și tabletă.

https://www.isystems.ro/content/uploads/iSystems-svg_industries-fac_mng-fac_mng.svg

Mai mulți furnizori

Vinde online fără stoc și livrare, cu platforma de comerț electronic care îți permite să distribui produse între furnizori. Astfel ei vor livra produsul ori de câte ori există o comandă.

https://www.isystems.ro/content/uploads/iSystems-svg_industries-fac_mng-own_premises.svg

Magazine multiple

Gestionezi multe magazine online pentru diferite mărci, produse, B2B și B2C și le gestionezi dintr-un singur panou administrativ. Toate magazinele tale online au o bază de date comună, astfel încât să poți partaja informații din cataloage între ei, iar clienții tăi se pot înregistra și conecta la toate magazinele tale utilizând aceleași date de acreditare.

https://www.isystems.ro/content/uploads/iSystems-_service-upgrade.svg

Caracteristici detaliate ale produsului

Crează cât mai multe caracteristici ale produsului dvs. permite utilizatorilor să compare diferite produse; gestionează stocurile, depozitele multiple, livrările parțiale, inventarul și precomenzile; stabilește prețuri diferite pentru clienți diferiți sau grupuri de clienți; gestionează produsele descărcate, repostate sau închiriate.

https://www.isystems.ro/content/uploads/iSystems-_service-software_impl.svg

Opțiuni de plată și livrare diferite

Oferă clienților posibilitatea de a alege mai multe opțiuni la finalizarea comenzii – vouchere cadou, mesaje personale, plata în diferite monede, diferite metode de plată. Calculează costurile de transport, trimite comenzi prin curier sau cu ridicare dintr-un punct; emite facturi.

https://www.isystems.ro/content/uploads/retail.svg

Marketing eficient

Lucrează cu diferite instrumente pentru a optimiza traficul organic la site-ul tău. (SEO); oferă programe pentru clienți loiali,care permit cumpărătorilor să adune puncte de fiecare dată când cumpără în magazinul tău; folosește puterea vânzărilor încrucișate, reduceri și carduri cadou; menține-ți clienții informați trimițându-le newsletere periodice.

https://www.isystems.ro/content/uploads/finances.svg

Metode de plată

Cu nopCommerce, puteți oferi clienților peste cincizeci de metode de plată și gateway-uri. În plus, deoarece fiecare țară are preferințe de plată diferite, le puteți limita pe țări.

https://www.isystems.ro/content/uploads/iSystems-_service-support.svg

Suport clienți

Oferiți suport pentru clienți de înaltă calitate cu suport GDPR, autentificare externă, liste de preferințe, suport de la dreapta la stânga, reglementari UE privind cookie-uri și multe altele.

Integrare ERP de clasă mondială

Echipa noastră a creat un cadru de integrare standard care va ajută magazinul web să acționeze ca o extensie naturală a sistemului tău Dynamics 365 Business Central (NAV). Aplicația facilitează administrarea datelor și procesarea comenzilor, deoarece:

  • Publică online stocurile Dynamics, împreună cu fotografii, descriere, specificații, atribute, unități și stocuri;
  • Menține o listă de preț standard, dar poate afișa, de asemenea, prețuri, reduceri și promoții specifice fiecărui client;
  • Afișează toate categoriile, subcategoriile și produsele tale sau numai cele la alegereа ta;
  • Creează noi comenzi și clienți în Dynamics 365 Business Central.

B2B-funcționalități specifice

https://www.isystems.ro/content/uploads/finances.svg

Prețuri și discount-uri specifice

Permiteți clienților să vadă prețurile negociate sau să aplice discount-uri personale.

https://www.isystems.ro/content/uploads/retail.svg

Cataloage de produse

Creați cataloage și categorii speciale pentru a putea avea un anumit client.

https://www.isystems.ro/content/uploads/hr.svg

Gestionarea utilizatorilor și aprobări

Gestionați detaliile de conectare pentru un anumit client și configurați rolurile pentru a defini anumite tipuri de utilizatori.

https://www.isystems.ro/content/uploads/services-financial.svg

Plata prin credit

Permiteți clienților preferențiali să achiziționeze produse pe credit sau să aplice reguli privind limitele de credit.

https://www.isystems.ro/content/uploads/deliveries.svg

Opțiuni de expediere

Oferiți metode individuale de expediere și/sau livrare gratuită unora dintre clienții dumneavoastră.

https://www.isystems.ro/content/uploads/retail-fmcg.svg

Subtitute

Oferiți produse alternative identice atunci când un articol nu mai este în stoc.

Beneficii

Crește-ți afacerea pe diferite piețe cu o soluție globală concepută pentru o mare varietate de limbi, țări și valute.

Design după model sau personalizat

Pentru un început rapid, utilizezi șabloane gată sau crează-ți propriul design pentru a-ți îmbunătăți brandul online.

Experiență îmbunătățită pentru utilizator

Crește satisfacția clienților prin servicii online excepționale.

Optimizarea procesului

Permite angajaților tăi să lucreze mai eficient pentru a procesa comenzile mai rapid. Economisești timp și reduci costurile.

Setare ușoară

Soluția noastră de marketing online este flexibilă și poate fi adaptată la nevoile oricărei afaceri. Profită de servicii de primă clasă și servicii de asistență.

Îi ajutăm să își transforme afacerile

pt_12_vaptech-logo
Logo_PS_RGB_cropped-e1449492127991
multisport
dzi
Hydrostab_logo
tiger-tech-logo
Dedon logo