Ce este Dynamics 365 Marketing?

Dynamics 365 Marketing este un instrument de automatizare a marketingului, de ultimă generație, care ajută la transformarea prospecților în relații de business de lungă durată. Aplicația ajută companiile să livreze o comunicare personalizată, să creeze un customer journey detaliat, să crească generarea de leaduri și să faciliteze luarea deciziilor în cunoștință de cauză.

În plus, conectează vânzările și marketingul pentru o strategie unitară care să maximizeze rentabilitatea investiției și să aducă rezultate generale mai bune.

Pentru a afla mai multe despre solutiile Dynamics 365 CRM pe care le oferim, precum Dynamics 365 Sales, vă rugam să vizitați pagina noastră de CRM apps.

dyn365-marketing-customer-journey

Atrage prospecți interesanți

 • Vizați persoanele potrivite cu ajutorul campaniilor de marketing multi canal și a capacităților de automatizare a marketingului.
 • Creați și gestionați un customer journey pe baza comportamentului și preferințelor cumpărătorului pentru a relaționa într-un mod constructiv.
 • Utilizați targetarea personalizată a audienței și campaign content la nivel de business unit.

Crește productivitatea și coordonarea

 • Urmăriti și prioritizati leadurile cu ajutorul a diferite modele de evaluare a scoring-ului și note pentru pregătirea vânzărilor.
 • Identificati și închideti oportunitățile de vânzări, folosind conținut și activități centrate în jurul acestora.
 • Îmbunătățiti gestionarea evenimentelor live și online cu facilități de înregistrare, sesiune, speaker și logistica locului de desfășurare.
dyn365-marketing-lead

Simplifică colaborarea

 • Integrați cu instrumentele și calendarele partajate din Office 365 pentru a avea imaginea de ansamblu pentru dumneavoastră și echipă.
 • Creați și centralizați datele legate de persoanele de contact, leaduri și clienți, în sincronizare cu Dynamics 365 Sales.
 • Conectați marketingul și vânzările cu fluxuri de lucru predefinite care transferă automat leadurile calificate și definesc urmărirea acestora.

Știți ce gândesc clienții dumneavoastră

 • Cu Dynamics 365 Marketing puteți să monitorizați customer journey și să culegeți informații prin utilizarea sondajelor din Microsoft Forms.
 • Testați și aflați care este conținutul potrivit prin efectuarea de teste A/B încorporate.
 • Creșteti performanța activității de marketing folosind tablouri de bord și analizori predefiniți – sau personalizați.

Beneficii

Luați decizii în cunoștință de cauză

Aplicația facilitează luarea celor mai bune decizii pe baza datelor în timp real și a perspectivelor determinate de AI (inteligența artificială).

Aflați mai multe despre leadurile dumneavoastră

Sistemul conferă o imagine detaliată asupra clienților și a leadurilor, permițând companiei dumneavoastră să gestioneze mai bine comunicarea.

Utilizați o soluție adaptabilă

Dynamics 365 Marketing este foarte adaptabilă și crește odată cu compania dumneavoastră: de la bun început, poate fi integrată cu alte aplicații și servicii pe care le utilizați deja.

Aliniată la cerințele GDPR

Cu Dynamics 365 Marketing, este ușor să respectați GDPR și bunele practici asociate acestor reglementări.

Prețuri

Pentru organizațiile fără nicio altă aplicație Dynamics 365

de la€ 1404.10

Pe utilizator în chirie/lună

Include

10,000 contacte

Pentru organizațiile cu o aplicație Dynamics 365 eligibilă

de la€ 468.00

Pe utilizator în chirie/lună

Include

10,000 contacte

Necesită minim 10 utilizatori de aplicații Dynamics 365

Incepând cu prețul afișat. Pentru a afla prețurile pentru organizațiile care au nevoie de o aplicație suplimentară sau contacte, vă rugăm să ne contactați.


Îi ajutăm să își transforme afacerile

pt_12_vaptech-logo
tiger-tech-logo
10-24-Esri
chaosgroup_small
Dedon logo