Conectează-te și dezvoltă-ți afacerea și platforma!

Microsoft Dynamics 365 Business Central, cunoscut anterior ca Microsoft Dynamics NAV (sau Navision), este o soluție completă de gestionare a afacerilor, concepută pentru organizațiile ale căror nevoi au crescut dincolo de capacitatea software-ului de contabilitate utilizat. Dynamics 365 Business Central combină caracteristicile bogate ale Dynamics NAV cu flexibilitatea Cloud. Sistemul include un set complet de funcționalități de contabilitate, financiare și de gestionare, cum ar fi vânzări, marketing și servicii, management de proiect, lanț de furnizare, inventar și gestiune operațiuni.

Produs Dynamics

Satisface nevoile firmei tale

Funcționalitățile diverse ale Dynamics 365 Business Central oferă posibilități nenumărate pentru creșterea performanței

Management financiar

Dispune de toate datele din contabilitate, vânzări, achizitii, inventar și relații cu clienții pentru a obtine o imagine de ansamblu a afacerii tale. Crează graficul performanței financiare în timp real cu tablourile de bord Power BI încorporate.

Management de proiect

Gestionează nivelurile resurselor prin planificarea capacității și a vânzărilor. Urmărește facturarea pentru clienți în raport cu costurile planificate. Ia decizii eficiente, bazate pe informații în timp real despre toate stările proiectului.

Managementul operațiunilor

Obține o vedere holistică a inventarului pentru îndeplinirea eficientă a comenzii. Urmărește fiecare tranzacție și mișcare a articolului, atingând în același timp niveluri optime de ieșire.

Raportare și Analiză

Îmbunătățește-ți prognozele financiare prin modelarea și analiza informațiilor. Personalizează-ți rapoartele prin integrarea perfectă cu Microsoft.

Managementul lanțului de aprovizionare

Utilizează instrumentele încorporate pentru a prevedea când și ce trebuie să reaprovizionați. Cumpără numai ceea ce ai nevoie cu niveluri de inventar actualizate dinamic. Sugerează articole substitut atunci când articolele solicitate nu sunt în stoc.

Managementul vânzărilor și serviciilor

Răspunde rapid când ai solicitări legate de vânzări, gestionează solicitările de servicii și prelucrează plățile - toate din Outlook. Accesează o imagine de ansamblu a sarcinilor, volumului de muncă și abilităților angajaților pentru a aloca eficient resurse.

Beneficii

O singură platformă Microsoft

Dynamics 365 Business Central unifică oamenii și procesele prin utilizarea unei singure platforme Microsoft, împreună cu aplicațiile Microsoft Office și Outlook.

Experiență mobilă

Afacerile se fac astăzi în mișcare, iar cererile clienților se schimbă mereu. Dynamics 365 Business Central permite ca funcționalitățile ERP de bază sa fie disponibile pe mai multe dispozitive mobile.

Flexibilitate și scalabilitate

Extinderea capacităților soluțiilor unei organizații este un proces unic, iar aplicații precum Microsoft Flow, PowerApps, Power BI permit crearea de fluxuri diverse care îmbunătățesc cunoștințele în cadrul companiei.

BI pentru fiecare

Fiecare afacere caută oportunități pentru productivitate, iar Dynamics 365 Business Central contribuie prin întocmire de rapoarte, situații, diagrame și analize care pot îmbunătăți procesele de afaceri și decizionale.

Business Central pentru industria dvs.

Flexibilitatea sistemului îi permite să fie adaptată cu ușurință nevoilor oricărei industrii. Echipa noastră a dezvoltat o expertiză semnificativă în cadrul companiilor din diferite medii, cum ar fi:  

Dynamics NAV industries

Sunt…

Poți începe activitatea ta cu o platformă ERP fiabilă care te va ajuta să îți urmărești operațiunile de zi cu zi. Plătești pentru ceea ce folosești – fără costuri suplimentare, fără investiții hardware – avem grijă de problemele tale IT, astfel încât să te poți concentra asupra activității tale principale.

Afacerea ta se dezvoltă rapid până acum? Excelent. Credem că dorești să te concentrezi asupra strategiei de dezvoltare a afacerii tale pentru a avea succes. Acum este momentul în care probabil că ai depășit software-ul inițial de contabilitate și ai nevoie de o tehnologie robustă pentru a gestiona această creștere rapidă a afacerii. Da, te putem ajuta.

Afacerea ta se extinde și probabil te confrunți cu o serie de provocări în activitate, precum erori din cauza introducerii manuale a datelor, a datelor duplicate, a lipsei de informații fiabile și a rapoartelor corecte sau a unor probleme de securitate. Ei bine, acesta este cu siguranță un moment bun pentru a începe călătoria de transformare digitală a companiei tale. Scapă de toate sistemele neconectate care, mai degrabă sunt un obstacol pentru activitatea angajaților tăi, decât să îi ajute să fie eficienți. Alege o soluție recunoscută de peste 160.000 de întreprinderi medii și mari din întreaga lume și beneficiați de avantajele complete ale funcționalității sale bogate și a cunoștințelor valoroase. Acest lucru nu numai că ar optimiza operațiunile de afaceri, ci ar aduce și câteva oportunități și idei de afaceri noi.

Preţuri

Dynamics 365 Business Central este disponibil pentru instalațiile server (on-prem) și pentru infrastructura cloud de la distanță, altele decât Microsoft.
Contactați-ne pentru informații suplimentare.

Îi ajutăm să își transforme afacerile

Resurse

Afla mai multe despre solutiile noastre descarcand materialele de mai jos

Noutati si Tendinte

NEWS
28 mai

Intelligent Systems este numit LS Retail Gold Partner pentru 2020

Intelligent Systems are plăcerea să vă anunțe că a fost numit LS Retail Gold Partner pentru 2020. Această recunoaștere este...

BLOG
03 iunie

De ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți un sistem de...

Decizia de achiziționare a unui sistem de management pentru reprezentanța dvs. auto este un pas înainte, cu impact semnificativ asupra...