Conectează-te și dezvoltă-ți afacerea și platforma!

Microsoft Dynamics 365 Business Central, cunoscut anterior ca Microsoft Dynamics NAV (sau Navision), este o soluție completă de gestionare a afacerilor, concepută pentru organizațiile ale căror nevoi au crescut dincolo de capacitatea software-ului de contabilitate utilizat. Dynamics 365 Business Central combină caracteristicile bogate ale Dynamics NAV cu flexibilitatea Cloud. Sistemul include un set complet de funcționalități de contabilitate, financiare și de gestionare, cum ar fi vânzări, marketing și servicii, management de proiect, lanț de furnizare, inventar și gestiune operațiuni.

Doriți să știți care sunt principalele diferențe între diferitele versiuni Microsoft Dynamics NAV și Microsoft Dynamics 365 Business Central? Consultați ghidul nostru de comparare a caracteristicilor! 

Produs Dynamics

dynamics 365 business central

Ce trebuie să știi despre tehnologia cloud

Multe companii fac saltul de la soluții on prem către cele cloud. Fie că ai în plan un proiect de upgrade sau încă te aflii în procesul de a alege sistemul potrivit, o platformă software-as-a-service (SaaS) are atuuri indiscutabile – există un motiv pentru care 96% dintre companiile din Fortune 500 folosesc tehnologia cloud de la Microsoft. Și acum, când versiunea SaaS a Microsoft Dynamics 365 Business Central este disponibilă și în România, poți beneficia și tu.

Conform Microsoft, adoptarea cloud-ului elimină cheltuielile asociate echipamentelor hardware și administrării acestora, rezultând o scădere între 30 și 50% a costurilor de implementare.

 • Optimizează TCO
 • Eliminarea necesitătii de produse adiționale de la terți
 • Eliminarea costurilor asociate update-urilor

Dynamics 365 Business Central oferă noi oportunități de securizare a datelor și elimină apariția potențialelor probleme de hardware.

 • Conform standardelor din industrie
 • Microsoft investește peste 1 miliard de dolari pe an și dispune de peste 3500 de experți în securitate pentru a vă proteja datele.
 • 99.995 % funcționare, garantată cu Microsoft Azure

Cloud-ul îți permite să integrezi, fară efort, un spectru larg de aplicații și soluții. Conectează produsele Dynamics 365, și nu numai, cu soluția ERP pentru a atinge maximul de potențial:

 • Integrare cu suita de aplicații Microsoft Dynamics 365
 • Integrare cu alte produse Microsoft precum Office 365, Teams, SharePoint, și multe altele
 • Integrare cu alte aplicații

Satisface nevoile firmei tale

Funcționalitățile diverse ale Dynamics 365 Business Central oferă posibilități nenumărate pentru creșterea performanței.

https://www.isystems.ro/content/uploads/finances.svg

Management financiar

Dispune de toate datele din contabilitate, vânzări, achizitii, inventar și relații cu clienții pentru a obtine o imagine de ansamblu a afacerii tale. Crează graficul performanței financiare în timp real cu tablourile de bord Power BI încorporate.

https://www.isystems.ro/content/uploads/apps-5.svg

Management de proiect

Gestionează nivelurile resurselor prin planificarea capacității și a vânzărilor. Urmărește facturarea pentru clienți în raport cu costurile planificate. Ia decizii eficiente, bazate pe informații în timp real despre toate stările proiectului.

https://www.isystems.ro/content/uploads/manufacturing-machinery.svg

Managementul operațiunilor

Obține o vedere holistică a inventarului pentru îndeplinirea eficientă a comenzii. Urmărește fiecare tranzacție și mișcare a articolului, atingând în același timp niveluri optime de ieșire.

https://www.isystems.ro/content/uploads/analyses.svg

Raportare și analiză

Îmbunătățește-ți prognozele financiare prin modelarea și analiza informațiilor. Personalizează-ți rapoartele prin integrarea perfectă cu Microsoft.

https://www.isystems.ro/content/uploads/transport-logistics.svg

Managementul lanțului de aprovizionare

Utilizează instrumentele încorporate pentru a prevedea când și ce trebuie să reaprovizionați. Cumpără numai ceea ce ai nevoie cu niveluri de inventar actualizate dinamic. Sugerează articole substitut atunci când articolele solicitate nu sunt în stoc.

https://www.isystems.ro/content/uploads/apps-2.svg

Managementul vânzărilor și serviciilor

Răspunde rapid când ai solicitări legate de vânzări, gestionează solicitările de servicii și prelucrează plățile – toate din Outlook. Accesează o imagine de ansamblu a sarcinilor, volumului de muncă și abilităților angajaților pentru a aloca eficient resurse.

Beneficii

O singură platformă Microsoft

Dynamics 365 Business Central unifică oamenii și procesele prin utilizarea unei singure platforme Microsoft, împreună cu aplicațiile Microsoft Office și Outlook.

Experiență mobilă

Afacerile se fac astăzi în mișcare, iar cererile clienților se schimbă mereu. Dynamics 365 Business Central permite ca funcționalitățile ERP de bază sa fie disponibile pe mai multe dispozitive mobile.

Flexibilitate și scalabilitate

Extinderea capacităților soluțiilor unei organizații este un proces unic, iar aplicații precum Microsoft Flow, PowerApps, Power BI permit crearea de fluxuri diverse care îmbunătățesc cunoștințele în cadrul companiei.

BI pentru fiecare

Fiecare afacere caută oportunități pentru productivitate, iar Dynamics 365 Business Central contribuie prin întocmire de rapoarte, situații, diagrame și analize care pot îmbunătăți procesele de afaceri și decizionale.

Business Central pentru industria dvs.

Flexibilitatea sistemului îi permite să fie adaptată cu ușurință nevoilor oricărei industrii. Echipa noastră a dezvoltat o expertiză semnificativă în cadrul companiilor din diferite medii, cum ar fi:

Dynamics NAV industries

Sunt…

Poți începe activitatea ta cu o platformă ERP fiabilă care te va ajuta să îți urmărești operațiunile de zi cu zi. Plătești pentru ceea ce folosești – fără costuri suplimentare, fără investiții hardware – avem grijă de problemele tale IT, astfel încât să te poți concentra asupra activității tale principale.

Afacerea ta se dezvoltă rapid până acum? Excelent. Credem că dorești să te concentrezi asupra strategiei de dezvoltare a afacerii tale pentru a avea succes. Acum este momentul în care probabil că ai depășit software-ul inițial de contabilitate și ai nevoie de o tehnologie robustă pentru a gestiona această creștere rapidă a afacerii. Da, te putem ajuta.

Afacerea ta se extinde și probabil te confrunți cu o serie de provocări în activitate, precum erori din cauza introducerii manuale a datelor, a datelor duplicate, a lipsei de informații fiabile și a rapoartelor corecte sau a unor probleme de securitate. Ei bine, acesta este cu siguranță un moment bun pentru a începe călătoria de transformare digitală a companiei tale. Scapă de toate sistemele neconectate care, mai degrabă sunt un obstacol pentru activitatea angajaților tăi, decât să îi ajute să fie eficienți. Alege o soluție recunoscută de peste 160.000 de întreprinderi medii și mari din întreaga lume și beneficiați de avantajele complete ale funcționalității sale bogate și a cunoștințelor valoroase. Acest lucru nu numai că ar optimiza operațiunile de afaceri, ci ar aduce și câteva oportunități și idei de afaceri noi.

Preţuri

Premium

de la€ 93.60

Essential +:

 • Service Management
 • Manufacturing

Dynamics 365 Business Central este disponibil pentru instalațiile server (on-prem) și pentru infrastructura cloud de la distanță, altele decât Microsoft.
Contactați-ne pentru informații suplimentare.


Îi ajutăm să își transforme afacerile

tiryaki_logo_small
logo-drager1
BBraun logo
Dedon logo
Moto Pfohe
Carglass logo
Danson logo
Studio Moderna Logo
Dietsmann
LC waikiki