Redescoperiți lumea utilizatorilor

O afacere de succes astăzi înseamnă una care poate analiza rapid datele, răspunde nevoilor clienților în timp real și se ocupă imediat de provocările legate de un mediu de piață turbulent.

Acolo apar aplicațiile Dynamics 365 (anterior cunoscut ca Microsoft Dynamics AX/Axapta). Ele aduc împreună cea mai bună tehnologie Microsoft, astfel încât organizațiile pot îmbunătăți fluxurile existente, localizarea și urmărirea de noi oportunități de afaceri și să fie cu un pas înaintea competiției.

Dynamics 365 oferă capabilități ERP care au un set de afaceri integrate ce acoperă activitați de Producție, Distribuție, Gestionare lanț de aprovizionare, Retail, Finanțe și alte operațiuni.

Poți începe întotdeauna doar cu aplicația de care ai nevoie în acest moment; vei obține perspective instantanee valoroase, vei îmbunătăți procesele și vei mulțumi clienții.

Dacă ești în căutare de mai mult, poți adauga întotdeauna alte aplicații sau utilizatori pe masură ce afacerea crește.

Tot ceea ce are nevoie afacerea ta

Aplicabil în toate domeniile afacerii tale

Gestionează-ți afacerea cu aplicații intuitive, bazate pe cloud.

https://www.isystems.ro/content/uploads/services-financial.svg

Finance

Gestionați-vă activitățile financiare. Monitorizați performanța în timp real, preziceți tendințele și luați decizii pe baza datelor reale.

Afla mai multe
https://www.isystems.ro/content/uploads/transport-logistics.svg

Supply Chain Management

Schimbați planificarea, producția, managementul de depozit și transport pentru a vă optimiza eficiența și a vă maximiza profiturile.

Afla mai multe
https://www.isystems.ro/content/uploads/retail.svg

Commerce

Creșteți loialitatea clienților și vânzările prin implicarea clienților dvs. prin intermediul diferitelor canale și oferindu-le o experiență personalizată.

Afla mai multe
https://www.isystems.ro/content/uploads/hr.svg

Human Resources

O soluție de gestionare a resurselor umane pentru angajarea și reținerea persoanelor potrivite.

Beneficii

Folosești atât cât ai nevoie

Alege aplicații care respectă specificul fiecărui rol, afacere și industrie.

Obține o eficiență mai mare

Îmbunătățește fluxurile de lucru cu instrumentele de afaceri potrivite și crește productivitatea în toate departamentele.

Obtineți perspective instant

Profită de sistemul inteligent integrat de analiză a datelor care te ajută în luarea deciziilor.

Crește rapid

Aplicațiile rapide și adaptabile iți permit să compui, să modifici și să extinzi procesele în timp real, fără specialiști IT.

Este mult mai mult decât ERP

Aplicațiile Dynamics 365 pentru corporații funcționează perfect cu aplicațiile CRM. În plus, ele sunt mult mai mult decât software-ul tradițional de gestionare a proceselor de afaceri, cu un instrument pentru crearea și menținerea relațiilor cu clienții.

În sistem sunt integrate Power BI – cel mai utilizat instrument de informații de afaceri din lume, și Cortana Intelligence – o inteligență artificială care creează prognoze și modele de comportament (ale clienților).

PowerApps Flow PowerBI

Mai mult, integrarea profundă între Dynamics 365 și Office 365 combină domeniile procesului de afaceri și productivitatea personală. Majoritatea angajaților sunt obișnuiți să desfășoare activități, cum ar fi transferul informațiilor de la un e-mail la un tabel electronic și invers. Acest lucru înseamnă adesea o pierdere de timp și posibilitate de eroare. Cu Dynamics 365, însă, totul se schimbă!

Soluția include și:

  • Microsoft Relationship Sales – Integrare cu cea mai mare rețea socială orientată spre afaceri din lume LinkedIn
  • PowerApps – o platformă prin intermediul căreia poți crea rapid și ușor aplicațiile de care ai nevoie fără să ai abilități specifice de programare
  • Flow – o aplicație inovatoare Microsoft pentru automatizarea unei varietăți de fluxuri de lucru
  • AppSource – un magazin online, care combină toate aplicațiile creat de parteneri pentru produsele Dynamics 365, Power BI, Office 365, Azure

Preţuri

Finance

de la€ 168.50

pe utilizator / lună

Commerce

de la€ 168.50

pe utilizator / lună

Human Resources

de la€ 112.30

pe utilizator / lună

Prețurile indicate sunt pentru Dynamics 365 ca serviciu cloud.
Pentru achiziționare de licențe, te rugăm să ne contactezi.
Costul soluției are 2 componente principale – licențe și servicii. Licențele pot fi achiziționate sau utilizate pe bază de abonament lunar. Costul serviciilor de implementare variază în funcție de cerințele clientului.


Îi ajutăm să își transforme afacerile

pt_12_vaptech-logo
Logo_PS_RGB_cropped-e1449492127991
multisport
tiger-tech-logo
huvepharma-logo
Dedon logo
vetprom_logo