Ești gata să crești gradul de satisfactie al clienților?

Aplicațiile CRM ale Microsoft Dynamics 365 acoperă toate aspectele legate de gestionarea relațiilor cu clienții. Acestea integrează date relevante, oferind flexibilitate, servicii optime și obținere de niveluri ridicate de satisfacție a clienților. Aplicațiile Microsoft Dynamics 365 pentru vânzări, relații cu clienții, service si automatizare de servicii de proiect, depasesc programele software tradiționale de ”relationship management”, deoarece Microsoft Dynamics 365 este o platformă bazată pe cloud, în continuă evoluție, cu noi funcționalități și capabilități de integrare nesfârșite.

Consultați oferta noastră limitată de timp, care vă oferă Dynamics 365 Sales Professional și Dynamics 365 Customer Service Professional, fără costuri, timp de patru luni.

Aplicațiile CRM pentru organizația dvs.

Transformați relațiile în tranzacții reale

Profitați de posibilitățile multiple ale celor patru aplicații CRM pentru a oferi o relație personalizată care este esențială pentru construirea relațiilor și generarea de venituri.

sales

Sales

Îi ajută pe comercianți să fie mai productivi și concentrați asupra lucrurilor importante - încheierea tranzacțiilor.

Afla mai multe
service

Customer Service

Câștigați încrederea și loialitatea clienților potențiali și actuali, oferind o abordare individuală și proactivă pentru fiecare dintre aceștia.

Afla mai multe
field service

Field Service

Reduceți-vă costurile cu o aplicație specializată pentru Field Service.

Afla mai multe
project service automation

Project Service Automation

Facilitați managementul de proiect cu o soluție completă de automatizare.

Beneficii

Plan și management eficient

Aplicațiile CRM garantează transparență și soluții optime bazate pe rapoarte și analize detaliate, grafice și tabele interactive.

Mai mulți clienți potențiali

Creșteți numărul și calitatea tranzacțiilor prin gestionarea clienților potențiali generați și comunicațiile în departamentul de Vânzări.

Măsurarea rezultatelor

Aveți o privire completă asupra activităților de marketing și evaluați eficacitatea acestora pe baza indicatorilor de performanță.

Servicii mai bune pentru clienți

Asigurați-vă că angajații dvs. răspund la fiecare întrebare și oferă un nivel ridicat de servicii cu aplicațiile Dynamics CRM.

Preţuri

Îi ajutăm să își transforme afacerile

Resurse

Afla mai multe despre solutiile noastre descarcand materialele de mai jos

Noutati si Tendinte

NEWS
28 mai

Intelligent Systems este numit LS Retail Gold Partner pentru 2020

Intelligent Systems are plăcerea să vă anunțe că a fost numit LS Retail Gold Partner pentru 2020. Această recunoaștere este...

BLOG
03 iunie

De ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți un sistem de...

Decizia de achiziționare a unui sistem de management pentru reprezentanța dvs. auto este un pas înainte, cu impact semnificativ asupra...