Ofertă limitată de timp: Dynamics 365 Sales Professional sau Customer Service Professional pe o perioadă de 4 luni  fără costuri.

Acum este momentul să adoptați aplicații moderne de afaceri pentru gestionarea operațiunilor de vânzări și servicii într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor. Beneficiați de o reducere de 100% pentru primele 4 luni din abonamentul anual pentru licențele Dynamics 365 Sales Professional sau Customer Service Professional.


Vă rugăm să furnizați datele de contact:

Detalii Promoție

  • Produs eligibil: Dynamics Sales Professional și Dynamics 365 Customer Service Professional. Nu este necesară achiziționarea ambelor produse, acestea făcând parte din ofertări independente.
  • Durata ofertei: de la 3 August 2020 la 30 Iunie 2021
  • Clienți eligibili: Clienți noi, pentru Dynamics Sales Professional sau Dynamics 365 Customer Service Professional. Un client existent cu un abonament inactiv sau recent anulat (în ultimele 30 de zile) este eligibil, de asemenea.
  • Angajament: minim 1 an.

Furnizați datele de contact și obțineți răspunsuri la întrebările pe care le aveți despre această ofertă. Unul dintre consultanții noștri de vânzări Dynamics 365 vă va contacta în cel mai scurt timp.

Încă nu sunteți sigur dacă este alegerea potrivită pentru compania dumneavoastră. Obțineți un trial gratuit pentru 30 de zile.

RO Contact us:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aflați mai multe despre:

Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 CS


Îi ajutăm să își transforme afacerile