Prezentare generală

Microsoft Power Platform este o familie de produse care oferă soluții de business inovatoare, perfect integrate pe o singură platformă. Platforma conține soluțiile low-code pentru Power BI, Power Apps, Power Automate și Power Virtual Agents și permite companiilor să analizeze și să vizualizeze performanța în timp real a afacerii, să construiască aplicații personalizate, să automatizeze fluxurile de lucru și să integreze capabilitățile AI. 

Power Platform oferă o interfață low-code pentru ca utilizatorii să creeze aplicații personalizate, oferind în același timp instrumente de încredere pentru dezvoltatorii profesioniști. Acest lucru face posibilă integrarea soluțiilor inovatoare în Azure, Dynamics 365 și alte aplicații independente.

common-data-model

Ce trebuie să știi despre Common Data Model 

Common Data Model de la Microsoft oferă un limbaj de date partajat în care pot fi scrise și utilizate aplicații de business. Este ceea ce unește datele și semnificația acestora între aplicații și procese de afaceri, cum ar fi Microsoft Power Apps, Power BI, Dynamics 365 și Azure.

Acest model permite o structură consistentă a aplicațiilor și o integrare simplificată, indiferent de câte aplicații alegi să utilizezi.

Inovează fiecare aspect al afacerii tale cu:

https://www.isystems.ro/content/uploads/power-apps-logo.svg

Power Apps

Power Apps permite oricărei companii să creeze aplicații de afaceri personalizate cu low-code și să le conecteze la datele existente din Dynamics 365.

Afla mai multe
https://www.isystems.ro/content/uploads/power-bi-logo.svg

Power BI

Power BI este un instrument puternic de business intelligence care oferă companiilor vizualizări interactive, ușor de înțeles.

Afla mai multe
https://www.isystems.ro/content/uploads/power-automate-logo.svg

Power Automate

Cu Power Automate companiile pot automatiza și integra în mod eficient procesele de afaceri în aplicațiile și serviciile lor.

Afla mai multe
https://www.isystems.ro/content/uploads/power-virtual-agents-logo.svg

Power Virtual Agents

Power Virtual Agents permite profesioniștilor să creeze roboți puternici care pot interacționa cu succes cu clienții.

Afla mai multe

Beneficii

Management și control centralizat

Toate aplicațiile sunt stocate în Admin Center, oferind posibilitatea de a gestiona central atât aplicațiile primare, cât și cele ale terților și de a implementa politici de utilizare sofisticate.

Conectivitate cloud și on-prem

Power Platform oferă afacerii conectivitate încorporată la peste 270 de servicii cloud, baze de date, API-uri web etc., precum și opțiuni pentru conectori personalizați.

Productivitate sporită

Cu Power Platform, compania ta va putea atinge noi orizonturi din punct de vedere al productivității prin extinderea aplicațiilor cu cod și controale personalizate.

Este o decizie înțeleaptă din punct de vedere financiar

Potrivit unui studiu din 2018 realizat de Forrester Consulting (solicitat de Microsoft), companiile care utilizează Power Platform au avut o rentabilitate a investiției de 362% pe termen de 3 ani.

Îi ajutăm să își transforme afacerile

tiger-tech-logo
chaosgroup_small
Atlas Copco logo
oxford-university-press-logo-scaled
eventim-logo-scaled